“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Mart 2014, Çarşamba 19:33 tarihinde eklendi. 783 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte STV'ye Ortak Olmak İsteyen Rahmi Koç ile Fethullah Gülen Arasındaki Skandal İlişki!

Cemaatin flaş ismi Yazar Latif Erdoğan Gülen ile Koç ailesinin bağlantısını Deşifre etti. Erdoğan Rahmi Koç’un STV’nin yüzde 5′ini almak istediğini bunu Fetullah Gülen’in kendisine aktardığını açıkladı.
İşte STV'ye Ortak Olmak İsteyen Rahmi Koç ile Fethullah Gülen Arasındaki Skandal İlişki!

Takvim'de yer alan habere göre; Bir dönem Fetullah Gülen cemaatinin en önemli isimlerinden olan Latif Erdoğan katıldığı televizyon kanalında Rahmi Koç'un Samanyolu TV'ye ortak olmayı istediğini açıkladı. Latif Erdoğan isteği bizzat Fetullah Gülen'in kendisine açıkladığını söyledi. Latif Erdoğan yine çarpıcı açıklamalarını sürdürdü. A Haber kanalında yayınlanan Deşifre programına katılan Erdoğan Mehmet Ali Önel'in sorularını yanıtladı.

GÜLEN'E İHANETİN SONU BAKIN İŞTE BU
Yazar Erdoğan cemaatteki biat yapılanmasına ilişkin çok çarpıcı ayrıntıları paylaştı. Erdoğan cemaate ihanet edilmemesi için biat yemini ettirildiğini söyledi. Yeminde Erdoğan cemaat üyelerinin biata muhalefet etmeleri durumunda nikahlı eşini boş olması için yemin alındığını kaydetti. Dehşete düşüren açıklamalarda Erdoğan bugünkü yaşananlarda bölünmelerin yavaş olmasının sebebinin bu olduğunu kaydediyor.

GÜLEN YAHUDİLERİ SEVER ONLAR GİBİ DÖVERKEN AĞLAR
Latif Erdoğan "Hocaefendi Yahudileri çok sever o yüzden onlar gibi davranıyor" dedi. Bugün yaşananlara dikkat çeken Erdoğan "yapılanlar Yahudi ahlakıdır.Yahudiler döverken ağlar derler. Bu kadar Yahudileri seversen olacağı budur" diye konuştu.

Latif Erdoğan: Gülen'den helallik istemiyorum. Ona hakkımı da helal etmiyorum. Allah onu siyaset için yaratmadı bunu bilsin

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
analizmerkezi
Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali