“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 Mart 2014, Salı 20:18 tarihinde eklendi. 818 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Meriç Seçim Bürosu Açıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Meriç İlçesinde MHP İl Başkanı Sayın Dr. Gürsel ŞİMŞEK ve yönetim kurulu, İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Hatice ŞİMŞEK ve yönetim kurulu, Belediye Başkan Adayı Sayın Orhan ÇAKIRLAR, Belediye Meclis Üyelerinin ve Meriç İlçe Başkanı, Meriç Belediye Başkan Adayı Sayın Güven ÇAMUR ve yüzlerce Meriç halkının katılımıyla seçim bürosu açıldı.
MHP Meriç Seçim Bürosu Açıldı

 

 

 

 

         Seçim Bürosu Açılışında konuşma yapan MHP İl Başkanı Sayın Dr. Gürsel ŞİMŞEK ; 30 Mart seçimlerinin önemine değinerek yerel seçimlerin sadece Meriç için değil Türkiye için kader seçimi olduğunu vurguladı. İl Başkanı Gürsel ŞİMŞEK konuşmasına daha sonra şöyle devam etti;  12 yıldan beri Cumhuriyetin temelleri, demokrasi ve milli ve manevi değerler, ne varsa hepsinin üzerinde oynanmış, ülkemiz ayrışma ve bölünme sürecine itilerek, T.C. Anayasası delinmek suretiyle Türk ve Türklükle ilgili her şey yok edilmek istenmiştir. Vatan ve millet sevgisiyle, ülkenin birliği ve bütünlüğü sevdasıyla kalbi çarpan her vatandaşın bu kötü gidişe son vermek için 30 Mart 2014 tarihinde ne AKP ne CHP mutlak surette MHP diyerek tercihlerini yapması gerektiğini ifade etti. 30 Mart tarihinin bir dönüm noktası olarak bir fırsat oluşturduğunu ve Meriç Seçmeninin bu fırsatı iyi değerlendirmesini söyledi.

 

                  Meriç Belediye Başkan Adayı Güven ÇAMUR ise ;  Biz sizlerle beraber kutlu bir yola çıktık, bu yolda bizim yol arkadaşımız, dava arkadaşımızsınız. Meriç Belediyesinin imkanlarını sizlerin derdi için, sizlerin derdini çözmek için kullanacağız dedi.

 

         Konuşmaların ve açılışın ardından konvoy eşliğinde şehir turu atıldı. Meriç İlçesindeki evlerin 3 Hilallerle donatılmış olduğu görüldü. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : mhp meriç seçim bürosu
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali