“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 03 Subat 2011, Persembe 22:39 tarihinde eklendi. 1713 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Otogar ihalesi sil baştan

İhaleye çıkacağı sırada iptal edilen otogar ihalesi ile ilgili önemli kararlar alındı.
   Otogar ihalesi sil baştan Edirne Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Şubat ayı meclisinde geçtiğimiz ay ihaleye çıkacağı sırada iptal edilen Otogar ihalesi ile ilgili önemli kararlar alındı.

Edirne Belediyesi tarafından toplu olarak ihaleye çıkmaya hazırlanan ve son anda iptal edilen Otogar Kira ihalesinde Meclis otogardaki bölümlerin ayrı ayrı kiralanması yönünde karar aldı. Otogar kira ihalesinde T1 ve T2 yetki belgesi şartı da kaldırıldı.

“OTOGAR SİL BAŞTAN”

Edirne Belediye Meclisi alınan karar doğrultusunda önceki aylarda kendi arasından seçtiği komisyon marifetiyle hazırladığı Otogar Kira ihalesini Başkan Sedefçi’nin “iptal ediyoruz” açıklamasının ardından Şubat ayı meclisinde iptal ederek ihaleye ilişkin yeni bir karar aldı.

Önceki ihale sözleşmesinde otogarın toplu olarak kiraya verilmesi gündemde iken yeni hazırlanacak kiralama ihalesinde otogarda bulunan peron, yazıhane, büfe, otogar, otel gibi alanların tek tek kiraya verilmesi kararı alınırken, kiralama ihalesine katılacaklardan istenen T1 ve T2 (otogar işletme belgesi) aranması şartından vazgeçildi.

EDİRNE HABER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali