“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Şubat 2014, Cumartesi 12:07 tarihinde eklendi. 626 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP'de Bomba İddia! İhaleye Karşılık Başkan!

İzmir’de yayın yapan bir internet sitesi ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Egeninsesi isimli internet sitesinde yer alan habere göre CHP'de adaylık belirleme sürecinde ihale karşılığı başkan değiştirildi.
CHP'de Bomba İddia! İhaleye Karşılık Başkan! Haberde şu iddialara yer verildi. “ CHP İzmir’de hafta başından bu yana karışıklığa neden olan liste değişikliğinin ardından flaş iddialar da gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. İzmir’in büyük ilçelerinden birinde İlçe başkanı ve bir il yöneticisinin belediye başkanı değişikliğine karşılık olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden çevre düzenleme ihalesi aldığı öne sürüldü. İlçede yaşanan başkan değişikliğinin altında bu nedenin yaptığı konuşuluyor.

Pazar günü başlayan ve pazartesi gününün ilk ışıklarına kadar devam eden PM’nin etkisi İzmir’e bomba gibi düşerken, 30 ilçeden 15’inin değişmesinin etkileri de kentte hala sürüyor. Çiğli ve Buca’da gündeme gelen rüşvet iddialarına bu sefer de ihale iddiası eklendi.

İzmir’in büyük ilçelerinden birinde İlçe başkanı ve il yöneticisinin, mevcut belediye başkanı değişikliğine karşılık olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden çevre düzenleme ihalesi aldığı öne sürüldü. Büyük bir meblağa alınan ihalenin ilçede yaşanan değişikliğin nedeni olduğu konuşulurken istifa restine kurban giden başkanların konuya nasıl tepki gösterecekleri merak konusu... 

 

 

 

 

 

analizmerkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali