“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Subat 2011, Carsamba 17:00 tarihinde eklendi. 642 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Birileri şov yapıyor

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''TOKİ konusunda birileri şov yapıyor. Yapmayın, etmeyin'' dedi.
Birileri şov yapıyor Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''TOKİ konusunda birileri şov yapıyor. Yapmayın, etmeyin'' dedi.

Sedefçi, Edirne Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında, TOKİ konusunda Belediye olarak haksız yere eleştirilere maruz kaldıklarını belirtti.

“YAPMAYIN, ETMEYİN”

Tarımsal Araştırma Müdürlüğünün bulunduğu alanın, konut yapımı için TOKİ'ye verildiğini hatırlatan Sedefçi, şunları söyledi:

''TOKİ konusunda birileri şov yapıyor. Yapmayın, etmeyin. Bu alanı biz TOKİ'ye vermedik. 2006 yılındaki Edirne Valisi Nusret Miroğlu'nun imzasıyla bu alan tarım alanı olmaktan çıkartılmış ve TOKi'ye verilmişti. Bir defa daha söylüyorum TOKİ bize bu işi danışmadan da yapabilirdi. Yer Belediyenin, yeri değil, bunu 50 defa söylememe rağmen bazı kişiler Belediyemiz hakkında sürekli eleştirilerde bulunuyor.

ÖZEL MUAMELE YAPILMAYACAK

Gazetecilere verilecek evler hakkında da kimseye özel muamele yapılmayacak. Bir grup arkadaşımız talepte bulundu bizler de onlara yardımcı olduk. Onlara kurasız, aynı fiyattan daire verilecek. Herkes ne kadar ödeme yapacaksa onlara da o kadar ödeme yapacak.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali