“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 29 Ocak 2014, Çarşamba 21:12 tarihinde eklendi. 548 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sana bu ihanetinin bedelini ödetmeden bize ölmek yok Keneş!

Sana bu ihanetinin bedelini ödetmeden bize ölmek yok Keneş!

Merkez Bankası’nın gece gerçekleştirdiği faiz artırımıyla “faiz lobisi” ile “vaiz lobisi” bayram etti. “Vaiz lobisi”nden biri vardı ki, dün gece sevincini İsrail üzerinden gösterdi.

Sanki Başbakan Erdoğan’ın Davos’taki “one minute” çıkışı en çok onun kanına dokunmuş gibi, cemaatin İngilizce gazetesi Today’s Zaman’ın genel yayın yönetmeni Bülent Keneş, Merkez Bankası’nın faiz artırımından duyduğu sevinci “one minute”lü şu twitiyle gösterdi:

bulent-kenes-faiz

Ne ilginçtir ki bu twiti atan adamla ilgili Habertürk ekranında tam da o anlarda İHH Başkanı Bülent Yıldırım bakın neler anlatıyordu:

“İsrail’de gemiye baskın yapanları tek tek tespit ettik. Dünyanın her yerinde kendilerine dava açtık. Artık dünyanın hiçbir yerinde rahat gezemiyorlar. Bunun üzerine İsrailli yetkililer, bizim için ‘Hamas ve Hizbullah gibi terör örgütü’ ifadesini kullandı. Ve bu suçlamalarından hiç vazgeçmedi. İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman bir açıklama yaptı: İHH bizim için büyük bir tehdittir dedi. İkigün sonra TIR olayı patladı. Biz olaya müdahale ettik. TIR’ın bizimle hiçbir ilgisi olmadığını tespit ettik. Haberi yapan şahsın cemaate yakın bir isim olduğunu öğrendik. Cemaate sorduk bizden değil dediler. Fakat Today’s Zaman bu haberi hemen İngilizce sayfasından bütün dünyaya servis ettiler. Biz ‘Ne yapıyorsunuz’ dedik. Bugün Gazetesi’nde yazan Tuncay Opçin,  ‘İHH’nın Suriye’ye gönderdiği yardım TIR’ından silah çıktı. Fazla söze hacet yok.’ diye bir twwet atıyor. Cemaatçi arkadaşlara soruyoruz. ‘Biz değiliz’ diyorlar. Peki Emre Uslu kimden? Tuncay Opçin kimden? Today’s Zaman kimden?”

BÜLENT KENEŞ DENİLEN ADAM BU YAPTIKLARININ BEDELİNİ ELBET ÖDEYECEK

Bülent Keneş’in Türkiye’ye verdiği zarar, içindeki “İsrail aşkı” ile ülkesine vurduğu darbe elbette böyle kalacak değil. Keneş tüm bu yaptıklarının bedelini ödeyecek. Bu ihanetin cezasını çektiği günü görmek için de son nefesimize kadar mücadele edeceğimizi duyururuz.

 

 

 

medyagündem

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali