“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Ocak 2014, Salı 21:23 tarihinde eklendi. 751 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Türk Hava Yolları İle Tüm Dünya da

Türk Hava Yollarında yayınlanmak üzere Edirne Belgeselini çekmek için Edirne’ye gelen ‘Çağatay Yolda’’ ekibi tarihin yerlerin çekimlerinden sonra Tarihi Ciğerci Bahri Dinar da Edirne Ciğerini, Arslanzade Arif Meriç de ise Kallavi ve Kavala Kurabiyesinin çekimlerini gerçekleştirdiler.
Edirne Türk Hava Yolları İle Tüm Dünya da

 

 

Türk Hava Yollarında önümüzdeki günlerde yayınlanmak üzere hazırlanan program çekimleri İlk önce Tarihi Ciğerci Bahri beyde yapıldı. Çekimler sonrası konuşma yapan Dinar;’’ Biz her defasında Edirne’yi tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz. Amacımız Edirne’ye hizmet. Bugün de THY da yayınlanmak üzere Edirne de Çekim yapan Çağatay kardeşimiz Edirne Ciğerini çekti. Tam 240 yurt dışına uçuş yapan uçakta yayınlanacak. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz’’ dedi.

 

Daha Sonra Arslanzade Üretim Tesislerinde çekim yapıldı. Çekim Sonrası açıklama yapan Arif Meriç;’’ Edirne’nin Ciğerinin yanında bir de Badem ezmesi, kavala kurabiyesi ve Kallavi kurabiyesi var. Dilimizin döndüğü kadarı ile bu seferde Türk Hava Yollarının dış hatlar uçuşlarında Edirne’yi tanıtmak bizlere gurur verdi. Biz de bu imkânı sağlayan ‘’ Çağatay Yolda’’ ekibine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali