“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 22 Aralık 2013, Pazar 12:41 tarihinde eklendi. 958 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abdurrahman Dilipak: Arap Şeyhleri Operasyonu Destekliyor! VİDEO

Telefon bağlantısı ile katıldığı ‘Dinamit’ programında 17 Aralık Operasyonu’nu değerlendiren Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak, operasyonların sürdürülmesi için Arap Şeyhlerinin Türkiye’ye kaynak aktardığını söyledi.
Abdurrahman Dilipak: Arap Şeyhleri Operasyonu Destekliyor! VİDEO

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Latif Şimşek'in moderatörlüğünü yaptığı Rasim Ozan Kütahyalı'nın gündemi yorumladığı 'Dinamit' programına Gazeteci – Yazar Abdurrahman Dilipak telefon konuğu oldu.'17 AralıkOperasyonu' ile ilgili değerlendirmeler yapan Dilipak, Arap Şeyhlerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan nefret ettiklerini ve operasyonların sürdürülmesi için Türkiye'ye kaynak aktardığını söyledi. Dilipak,'17 AralıkYolsuzluk Operasyonu' hakkında şu açıklamaları yaptı: 

 

‘Arap Şeyhleri destekliyor' 

Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'de çok dominant belirleyici bir rolü var. Erdoğan İslam dünyası açısından da'Kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle' kabulünden önemli bir kişi. Tayyip Erdoğan'a yöneltilen tehdit aynı zamanda Mursi'ye yöneltilen tehdittir. Şu anda Suudi Arabistan'da, Dubai'de, Kuveyt'te ard arda toplantılar yapılıyor ve Türkiye'de ki bu operasyonun sürdürülebilmesi için Arap Şeyhleri Türkiye'ye kaynak aktarıyorlar.'Devam edin bu adamı bitirin' diyorlar.

 

‘Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar' 
Arap Şeyhleri kendi geleceklerinden rahatsızlar. Tayyip Erdoğan'ın İslam dünyasına verdiği mesaj, hava, umut ve daha adaletten, hürriyetten, barıştan yana evrensel bir birliğin oluşturulması, katılımcı, çoğulcu, şeffaf, insan haklarına saygılı bir hukuk devletinin ortaya çıkması, insanların inandıkları gibi yaşamaları, düşündüklerini özgürce ifade edebilmeleri, dini, etnik, ideolojik, politik, felsefi ve vicdani kanaat farklılıklarına rağmen barış içinde bir arada yaşama umudunu yücelten bir hareketi kendisi için tehdit gören bir takım'Arap aşiretleri' Tayyip Erdoğan'dan nefret ediyorlar. Arap halkının genel tavrı değil. 

22 tane Arap ülkesi değil bugün Afrika ülkelerinden Müslüman olmayanlar da dâhil yada dünyanın 110 ülkesinde Tayyip Erdoğan'ı aday gösterin İran da dahil seçim sonuçları çok farklı olacaktır. 

‘İtibara yönelik tetikçilik' 

Bu günlerde Rasim Ozan Kütahyalı, Numan Kurtulmuş, Hasan Karakaya için de birileri boş durmuyor bir şey bulmaları gerekmiyor kendileri kaset üretebiliyor. Bu bir itibara yönelik medya tetikçiliğidir.

 


Yazdır Paylaş
ETİKETLER : operasyon
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali