“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 05 Aralık 2013, Perşembe 21:50 tarihinde eklendi. 925 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

F.Gülen için Başbakan "Firavun" Emin Çölaşan "Kıymetli Aydın"

Dershane ambalajlı ABD güdümlü Gülenist saldırı sayesinde, Türkiye Fethullah Gülen gerçeğiyle biraz daha yüzleşiyor.Gülen'in Emin Çölaşan'a yazdığı mektup ortaya çıktı.
F.Gülen için Başbakan

MOSSAD ve CIA işbirliğini ve Mavi Marmara İhaneti'ni Fatih Tezcan'ın belgelediği emekli vaiz Fethullah Gülen 14 Kasım 2013'te resmi sitesinde yayınlanan 391.nağme Eğitime Darbe Planı başlıklı konuşmasında, dershanelerin dönüşüm çalışmasına çok sert tepki vermiş ve Başbakan Erdoğan ve arkadaşlarına "Firavun Karun Samiri" gibi bir dizi ağır hakaret ima etmişti.

Başbakan Erdoğan'a oy veren ve vermeyen tüm Müslümanlarca esefle dinlenen bu çirkin ima, Fethullah Gülen'in daha önce Ümmet'i ve Türkiye Müslümanları'nı alakadar eden her konuda ABD ve İsrail yanlısı tutum almasını akla getirmiş ve Türkiye'nin Fethullah Gülen Gerçeği'yle yüzleşme sürecinde önemli bir adım olmuştu.

EMİN ÇÖLAŞAN'A "SAYGIDEĞER AYDIN BEYEFENDİ" DEMİŞ!...

Diğer yandan Fethullah Gülen'in kesif İslam ve Müslüman Düşmanlığı ile bilinen Emin Çölaşan'a 'saygıdeğer aydın beyefendi' diye hitap ettiği ve bir bayram tebriğini bahane ederek, Filistin'e Kuruş Göndermem diyen Kemalist Emin Çölaşan'a iltifatlar yüklü bir mektup gönderdiği ortaya çıktı.

AnalizMerkezi.com olarak hem Fethullah Gülen'in özellikle 12:45'ten itibaren Dershanelerin dönüşümünü amaçlayarak Cemaati karşısına alan Tayyip Erdoğan'a hakaretlerinin olduğu Eğitime Darbe Planı başlıklı konuşmasının tamamını hem de Müslümanlar'a ettiği küfür ve hakaretlerle bilinen Emin Çölaşan'a yazdığı mektubu birlikte yayınlıyoruz.








 

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali