“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 01 Aralık 2013, Pazar 16:32 tarihinde eklendi. 1723 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne de Ak Parti Aday Adayları Sonrası

İnsanlara aday adayı olun diyorlar cesaret gösteren 4 kişi parasını yatırıp aday adayı oluyor. Ancak partiyi partiliyi yok sayan kendini partinin partilinin üstünde gören anlayış otorite benim, ben tek karar vericiyim diyerek bir karar veriyo
Edirne de Ak Parti Aday Adayları Sonrası  Otorite, İnsanlar hiç aday adayı olmamışçasına, temayül yoklamaları anketler hiç yapılmamışçasına, nerden bulduysa resmi olarak aday adaylığı müracaatı olmayan 2 ismi diğer aday adaylarının önüne koyarak şu andan sonra sizler yoksunuz ben karar verdim 2 isim üzerinden devam edeceğiz diyor.

 Demokrasi ve insan ahlakının kabul edemeyeceği bu yaklaşım parti yönetiminde bulunanlar ve samimi partililerce anlaşılamasa da hatta genel merkezin haberi olmasa da, otorite; olsun ben böyle karar verdim diyor. 

 Diğer aday adaylarının onuru şereflerini hiç düşünmeden siyasi ve insani kurallardan beri olarak bunu uygulamaya koyuyor.

 2 ismin 1 hafta süren "parlatma" çalışması, Sms anketleri ve broşürlerle yapılıyor.

 Gariptir bu 2 isimde otoritenin bu garip, ahlaki olmayan tavrının aleti olmaya pek te hevesli olarak "Parlatma" çalışmalarında, yanlarında Otoritenin kapıkulu İl Başkanını alarak sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek kendilerini tanıtıyor.

 "Parlatma"çalışmasında kullanılan broşürlerde bir tanım yer alıyor "Ortak Akıl"

 Otorite kendi üstün aklının ürünü olan oyununda şehir insanını da figüran etmek için yine üstün aklınla bir başka oyun oynuyor.

 Sonuç : 1 hafta süren oyun sahneleniyor sms ler atılıyor/ attırılıyor. oyuncuların sahne performasyonu iyi, ancak figüran rahatsız yemiyor anlayacağınız otoritenin numarasını.

Hatta bazıları ,yapılan sms anketlerine, otoritenin istediği isimleri değil, gönlündeki adayın ismini yazıp gönderiyor, otorite tarafından dikkate alınmayacağını bile bilerek.

 Diğer Aday adayları da boş durmuyor tabi. Sonuç alamayacaklarını bilseler de genel merkezi arıyor, tanıdıkları, tanımadıkları, merkeze yakın isimleri devreye sokuyorlar.

 Durumu anlatıyorlar .Onurlarıyla oynandığını ve bu yöntemin ne kadar ahlaksız ne kadar demokrasi dışı olduğunu ve şehirde böyle bir yöntem ve bu adaylarla sonuç alınamayacağını söylüyorlar muhataplarına.

 Evet sevgili dostlar Şehrimizde son günlerde yaşanan siyaset ilgilisinin yakından takip ettiği bir durumu paylaştım sizlerle.

 Ne dersiniz bir şehrin kaderiyle oynamak bu kadar kolay ve bir kişinin elinde olabilir mi?

 Maalesef oluyor şehrin yerlisi olmayan şehri hiç tanımayan ama siyasi gücü elinde tutan biri bunları yapıyor. ,Egonun,ENE nin bu kadar, şehrin kaderiyle oynayacak kadar önde olması mümkün müdür diyorsanız ,cevabı yaşananlara bakınca EVET ten başka bir şey olmayacaktır. Üzgünüm.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali