“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 27 Kasım 2013, Çarşamba 20:29 tarihinde eklendi. 533 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'Fethullah Gülen İsterse, Kılıçdaroğlu Kendisiyle Görüşür!'

CHP: Biz ABD'ye CHP'yi anlatmaya gidiyoruz.
'Fethullah Gülen İsterse, Kılıçdaroğlu Kendisiyle Görüşür!'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu ay sonunda gerçekleştirmeyi planladığı ABD’yi ziyaret programı netleşmeye başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Faruk Loğoğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun ABD’yi ziyaret programında Fethullah Gülen’le görüşmenin bulunmadığını, talep gelmesi halinde değerlendirilebileceğini söyledi.


Faruk Loğoğlu, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Kılıçdaroğlu’nun ABD programı hakkında bilgi verdi. Loğoğlu’nun verdiği bilgiye göre, Kılıçdaroğlu’nun ABD Kongresi’nde bir konuşma yapması, Temsilciler Meclisi’nde çoğunluk grubu lideriyle görüşmesi, üç ayrı düşünce kuruluşunda CHP’nin politikalarını anlatması bekleniyor. CHP Genel Başkanı’nın ayrıca Yahudi kuruluşları yanında ABD’deki Türk toplumu temsilcileriyle de görüşecek, Washington Post Gazetesi’ni ziyaret edecek. Faruk Loğoğlu, ABD ziyaretiyle ilgili olarak netleşmeyen birkaç görüşme için de temasların sürdüğünü söyledi. Loğoğlu, gazetecilerin soruları üzerine “Biz ABD’ye CHP’yi anlatmaya gidiyoruz. Türkiye’nin ve Türk siyasetinin sadece AKP’den ibaret olmadığını, CHP’nin de bir iktidar alternatifi olduğunu, partinin iç ve dış politikası ile siyasal bakışı kapsamında anlatacağız” dedi.


Faruk Loğoğlu, bir soru üzerine, ABD ziyaret programında Fethullah Gülen’le görüşmenin bulunmadığını, ancak talep gelmesi halinde değerlendirilebileceğini ifade etti. Loğoğlu “Fethullah Gülen’den görüşme talebi gelirse, Kılıçdaroğlu görüşecek mi?” sorusuna ise “Neden olmasın” yanıtını verdi.

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali