“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 Ocak 2011, Pazar 09:45 tarihinde eklendi. 770 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MHP Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu Edrom da

Uslu ve beraberindeki heyet Edirne Romanlar Derneği (EDROM) Başkanı Erdinç Çekiç'i makamında ziyaret etti.
MHP Edirne Milletvekili Cemalettin Uslu Edrom da Uslu, ziyarette yaptığı konuşmada, MHP olarak Türkiye'de yaşayan bütün vatandaşları birbirinden ayırmadıklarını hepsine aynı hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirtti.
Türkiye'de eğitim, sağlık ve barınma sorunlarının sadece roman vatandaşlarını değil tüm vatandaşların ortak sorunu olduğunu anlatan Uslu, şunları söyledi:
''Ülkemizin her noktasında bütün vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlar neyse roman vatandaşlarımızın sorunları da aynı. Eğitim, sağlık ve barınma sorunu bunların başında geliyor. Gelirken Uzunköprü'de bir ilköğretim okuluna uğradım. 635 nüfuslu bir okul fakat mart ayından itibaren kasım ayına kadar sürekli öğrenci sayısı azalıyor. Niye göçebe işçiler çocuklarını da yanlarında götürüyorlar. Bu eğitim sorunu birazda aileleri ilgilendiriyor. Aileler çocuklarının okuması için devletin verdiği imkanları kullanacaklar. Çocuklarını okula gitmesi için teşvik edecekler.''
EDROM Derneği Başkanı Erdinç Çekiç ise Edirneli milletvekillerine kendilerinin sorunlarıyla yakından ilgilendikleri için teşekkür etti.
Ziyarette, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur, Merkez İlçe Başkanı Hakan Özkan ve MHP üyeleri hazır bulundu

 

 

trakyagazete

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali