“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Kasım 2013, Cumartesi 00:57 tarihinde eklendi. 1169 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İş Bilen ve Gürkan Sözünü Tuttu

Edirne Millet Vekili Recep Gürkan geçtiğimiz aylarda kaza sonucu belinden aşağısı tutmayan gence elektrikli sandalye sözü vermiş bizde vekil söz verdi diyerek haber yapmıştık.
İş Bilen ve Gürkan Sözünü Tuttu  

Rahatsızlığı nedeniyle evinden dışarı çıkamayan gence elektrikli tekerlekli sandalyesini Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen bugün teslim etti.

 Seyahat esnasında içinde bulunduğu aracın domuza çarpması sonucu belinden hasar gören ve bir daha yürüyemeyen genç ile görüştüğünde akülü araç sözü veren Edirne Millet Vekili Recep Gürkan  Barış Gerçin in Uzunköprü de yaşadığını Uzunköprü Belediye başkanı Av.Enis İşbilen le görüşeceğini ve Uzunköprü Belediye başkanı ile birlikte kendisine akülü araba hediye edeceklerinin sözünü vermişti.

Bu gün öğleden sonra Barış Gerçin i evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Enis İşbilen kazayı gazetede okumuştum kendisini aradık geçmiş olsun dileklerimizi o gün diledik bu günde evinde ziyaret edip hem akülü aracını teslim edelim hem sağlık durumunu gözlemleyelim diyerek geldik, aslında hepimiz potansiyel birer engelliyiz. Yarın nelerle karşılaşacağımız bilinmemektedir tekrar kardeşimize Allah Şifa versin dedi.

Aracına kavuşan genç başkanımız geçmiş olsun diye aradığında birde akülü araç sözünü hatırlatmıştı bende o gün siyasetten söz verdiler yarın unutulur gider tanımam etmem bize neden akülü araç versinler diye düşünmüştüm, bu gün belediye başkanımız Enis İşbileni kapıda görüce hem şaşırdım hem mahcup oldum siyasiler söz verir ama yapmaz diyorlardı .Bu gün başkanım benim bu düşüncemi tamamen ortadan kaldırdı artık dışarı çıkıp arkadaşlarımla görüşe bileceğim ve ilk işim başkanımızı makamında ziyaret etmek olacak ve trakya22.com haber portalınada teşekkür ederim benim bu maduriyetimi yetkililere duyurduğu için dedi

 

ilgili haber

nettomedya Foto : Mehtap Taşkın

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali