“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Ekim 2013, Pazartesi 18:29 tarihinde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

90.Yılın Kutlu Olsun

İpsala : Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 90. yıl dönümü kutlamaları, bugün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.
90.Yılın Kutlu Olsun  

 

 

 Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 90. yıl dönümü kutlamaları, bugün Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başladı.

 

 

   Saat 13.00 sıralarında başlayan ve İpsala Atatürk Ortaokulu Türkçe Öğretmeni İbrahim Adalı’nın sunumunda gerçekleştirilen törende, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

      TÖRENLERE YARIN DEVAM EDİLECEK

   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yarın saat 09.30’da Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ün kutlamaları makamında kabul etmesi ile devam edecek.

  Törenler saat 10.00’da Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Garnizon Komutanı P.Yarbay Rauf Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Karagöz tarafından törene katılanlar ve halkın bayramını kutlamaları ile sürecek.

    İstiklal Marşı’nın okunması ve bayrağın göndere çekilmesinden sonra günün anlam önemini belirten konuşma İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz tarafından yapılacak.

   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öğrencilerin okuyacağı şiirlerin ardından Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı “Cumhuriyet Güneşi” isimli gösteri sunulacak. Cumhuriyet Bayramı ile ilgili yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinden sonra Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri halkoyunları gösterileri sunacaklar.

  Kutlamalar tören geçidi ile sona erecek. Hava şartlarının uygun olmaması durumunda geçit töreni dışındaki kutlamalar Kapalıspor salonunda yapılacak.

 

 

pınar adalardan

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : 29 ekim cumhurıyet
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali