“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 27 Ekim 2013, Pazar 22:22 tarihinde eklendi. 951 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Evren Paşa hasta ise her gün mü hasta

Kenan Evren hakkında iddianame hazırladığı için görevden atılan eski savcı Sacit Kayasu: Sadece Evren değil 12 Eylül’de payı olan herkes yargılanmalı.
Evren Paşa hasta ise her gün mü hasta  

Unvan ve imtiyazları alınmalı. Hapis yatarlar ise işkence görenleri belki anlarlar. 

Adana Cumhuriyet Savcısı iken 2000 yılında Kenan Evren hakkında darbe yapmak suçundan ilk iddianame hazırlamasının ardından Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından savcılıktan atılan Sacit Kayasu, 12 Eylül Darbesi’nin yargılandığı Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde savcının Evren ve Tahsin Şahinkaya hakkında istenen ağırlaştırılmış müebbet cezası için Star gazetesine konuştu. Kayasu, “12 Eylül yargılaması bir gün olacak diye bekliyordum, bir yandan da olmayacak mı diye korkuyordum. Sadece Kenan Evren değil, 12 Eylül’de mahkumiyeti olan herkesin yargılanması lazım. Bana iade-i itibar verin. Beni bir günlüğüne yine savcı yapın iade-i itibar yapın, Evren’i bir gün hapse atın” dedi.

“Bugün bile kudretli bir adam Kenan Evren. Mahkemeye gidip ifade bile vermedi. Ama tüm dünya Mısır’da Hüsnü Mübarek’i gördü. İsim vermeye gerek yok, adama mahkemeye gidemez raporu veriyorlar, hastane odasında şakır şakır oynarken videosu var. Onu diyorum, Kenan Evren hasta ise her gün mü hasta. Mahkeme olunca hasta oluyor birden. Benim Evren ile alıp veremediğim yok ama hukuku kim çiğnediyse, cumhurbaşkanı, başbakan, cezasını çekmeli. Evren ceza alırsa da gider geçmiş olsun derim.” 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : kenan evre hasta her gün
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali