“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 Ekim 2013, Çarşamba 20:43 tarihinde eklendi. 1076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mustafa Helvacıoğlu,” 40 yıllık Satır Et, Cirosunu 10 Kat Artırdı.”

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çocuklarına bırakabilecekleri en değerli mirasın, bölgenin markaları olduğunu belirtti.
Mustafa Helvacıoğlu,” 40 yıllık Satır Et, Cirosunu 10 Kat Artırdı.”  

 

 

 

 

 Keşan Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu  Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, çocuklarına bırakabilecekleri en değerli mirasın, bölgenin markaları olduğunu belirtti.

Helvacıoğlu, yaptığı açıklamada, bölgeye has ürünlere yönelik marka çalışmalarının devam ettiğini söyledi.  

Kuzey Ege'nin, tarım ve hayvancılık konusunda çok önemli bir bölge olduğunu belirten Helvacıoğlu, bölgenin markaları ile büyümesi, büyüdükçe de markalaşması gerektiğini ifade etti. Geçtiğimiz yıllarda yapılan çalışmalarla satır et için coğrafi işaret aldıklarını aktaran Helvacıoğlu, "40 yıllık Satır Et,  son 2 yıl içinde cirosunu 10 kat artırdı. Arkasından İpsala pirinci geliyor. GDO'suz ve yüzde 100 yerli. Çocuklarımıza bırakabileceğimiz en değerli mirasımız bölgemizin markalarıdır.  Markalarımızla 10 kat zenginleşeceğimize inanıyoruz. Enez Çeribaşı Kirazı ile Keşan Siğilli Bamyası için de şu anda patent çalışmalarımız  devam ediyor. Çok yakın bir zamanda ulusal ve uluslararası arenada yerini alacak markalarımızla bölgenin geliri artacak" dedi.

 

 

Pınar Adalardan

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : satır et keşan
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali