“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Ekim 2013, Salı 23:48 tarihinde eklendi. 495 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genel Başkan Yardımcısı Şahin: "Esed Dünya İle Alay Ediyor

"AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin, "Beşar Esed dünya ile alay ediyor, Birleşmiş Milletler ve medeni dünya ile alay ediyor, medeni dünya da hiçbir şey yapmıyor" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Şahin: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, partisinin Ovacık İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Töreni'nde yaptığı konuşmada, bu mübarek günlerde İslam coğrafyasında insan kanının aktığını belirterek, sadece dün Suriye'de Beşar Esed'ın bombaları ile 108 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

İnsanlık düşmanı olarak ilan edilmesi gereken Esed'in bugün basın yayın organlarında yer alan bir habere göre "Nobel Barış Ödülü bana verilmeliydi" dediğini hatırlatan Şahin, "Sadece dün 108 kişiyi katleden kişi bunu diyor. Beşar Esed dünya ile alay ediyor, Birleşmiş Milletler ve medeni dünya ile alay ediyor, medeni dünya da hiçbir şey yapmıyor. 'Yapmıyor' diyorum aslında yapabilir. Neden böyle? çünkü akan Müslüman kanı. Batı'ya göre Müslüman kanı akmış umurlarında mı?  O halde yapılması gereken Müslümanların uyanmasıdır. Şu mübarek günlerden gerekli dersler çıkarılmalıdır. Müslümanlığı en saf ve temiz yaşayan Türk milletidir. Müslümanlığı yayan ve anlatan yine bizim ecdadımızdır. Şükürler olsun ülkemiz bayramı huzur içinde yaşıyor" diye konuştu

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : suriye mehmet ali şahin esed huzur
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali