“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 Eylül 2013, Pazartesi 19:37 tarihinde eklendi. 799 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1453 Kartallarından İlk Açıklama: Çarşı Yalan Söylüyor!

Dün akşam oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde çıkan olaylarda ağır bir şekilde suçlanan, siyah-beyazlı takımın yeni taraftar grubu 1453 Kartalları haklarındaki iddiaları kesin bir dille yalanladı.
1453 Kartallarından İlk Açıklama: Çarşı Yalan Söylüyor!  

Bugün ne yazık ki, Beşiktaş- Galatasaray derbisinde oynanan oyundan çok karşılaşmadaki çirkin olaylar konuşuluyor. İddialara göre, olayların çıkmasına 1453 Kartallar grubunun sebep olduğu yazıldı, çizildi. Hatta Çarşı gurubu twitter hesabından yaptığı açıklamada, çıkan olaylarla ilgili olarak 1453 Kartallarını doğrudan suçladı.

 

"KAMERA KAYITLARINDA HERŞEY MEVCUT"

Dün akşam çıkan olaylarla ilgili olarak uzaktan yakından alakalarının olmadığına dikkat çeken1453 Kartalları grubunun kurucusu Aşkın Aydoğmuş, haber7.com'a yaptığı açıklamada, kamera kayıtlarında her şeyin mevcut olduğunu ve olayların içerisinde yer almadıklarını dile getirdi.

 

"BİZ KUZEY KALE ARKASINDAYDIK"

Olayların doğu tribününde meydana geldiğini, 1453 Kartallar grubunun kuzey kale arkasında yer aldığını ifade eden Aydoğmuş sözlerine şöyle devam etti:

"Bizim olduğumuz tribünde taşkınlık olmadı. Ne ben olaylara müdahil oldum ne de yanımdaki arkadaşlarım olayların içerisinde yer aldı. Dünkü Galatasaray karşılaşmasında yaklaşık olarakbin 500 kişi statta olacaktık ancak 500 arkadaşımız bilet bulamadığı için maça giremedi.Basında 1453 Kartal grubunun 5 bin bilet satın aldığına dair haberler çıktı ama bunların hepsi yalan. Doğu tribününde de birçok sempatizanımız var bunlar da kombinesi olan arkadaşlar…"

 

"1453 KARTALLARININ BÜNYESİNDE HER GÖRÜŞTEN İNSAN VAR"

1453 Kartallarının doğuş hikayesine de kısaca değinen Aydoğmuş şunları söyledi:

"Çarşı Grubu daha önce bir açıklama yapmıştı ‘Beşiktaş takımı halkçıdır, solcudur' diye… Biz de bunu kabul etmedik ve ‘Beşiktaş takımı halkçıdır, sağcıdır ve bu takımın içerisinde her görüşten insan olabilir' açıklamasında bulunduk. "

 

"KOSKOCA TAYYİP ERDOĞAN BİZİMLE Mİ MUHATAP OLACAK"

1453 Kartallar Grubu'nun AK Parti'nin eliyle kurulduğuna yönelik iddiaları kesin bir dille yalanlayan ve bunların çok ayıp söylemler olduğunu vurgulayan Aydoğmuş, koskoca Tayyip Erdoğan buraya gelip bizimle mi muhatap olacak? sorusuyla da sitemini dile getirdi.

 

"KARALAMA KAMPANYASI BAŞLATTILAR"

Sosyal medyada atılan tweet'lerin kendileriyle alakalı olmadığının altını çizen Aydoğmuş, son olarak 1453 Kartallarının tribüne gümbür gümbür geldiği için rahatsız marjinal gruplar, bize karşıkaralama kampanyası düzenlediklerini ifade etti.

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali