“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ocak 2011, Pazartesi 19:14 tarihinde eklendi. 587 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaçaklar yangın çıkarttı

Kırklareli Gazi Osmanpaşa Yabancı Kabul ve Barıma Merkezi'nde yabancıların barındığı bloklardan birinde çıkarılan yangın
Kaçaklar yangın çıkarttı Kırklareli Gazi Osmanpaşa Yabancı Kabul ve Barıma Merkezi'nde yabancıların barındığı bloklardan birinde çıkarılan yangın, kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Kırklareli Belediyesi İtfaiye ekipleri, yabancı uyruklu vatandaşların tutulduğu Gazi Osmanpaşa Yabancı Kabul ve Barıma Merkezi'nde yangın ihbarı üzerine olay yerine gitti, polis ekipleri de kaçakların olası firar ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemi aldı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu A-B Bloklarının girişindeki bir odadaki yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

AA muhabirinin Kırklareli Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ölen ve yaralananın olmadığı yangında, maddi hasar meydana geldi.

Yangının aynı bloklarda kalan bir Cezayir uyruklunun, arkadaşıyla kavga ettikten sonra çıkardığının öğrenildiğini ifade eden yetkililer, bu kişinin tespit edilmeye çalışıldığını belirtti.

Bu arada 258 yabancı uyruklunun barındığı merkezde, kaçaklar bulundukları bloklardan çıkartılarak bir süre bahçede geniş güvenlik önlemleri altına tutuldu.

Öte yandan Kırklareli Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğu da olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali