“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 18 Eylül 2013, Çarşamba 14:11 tarihinde eklendi. 873 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alayım Kızıma Bir Kutu Boya' Projesi

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Fevzipaşa İlkokulda "Alayım kızıma bir kutu boya" projesi kapsamında renkli boyalar öğrencilere dağıtıldı.
Alayım Kızıma Bir Kutu Boya' Projesi  

2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılında Fevzipaşa İlkokulda "Alayım kızıma bir kutu boya" projesi kapsamında renkli boyalar öğrencilere dağıtıldı. Müzik eşliğinde yapılan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin projesi olan "Alayım kızıma bir kutu boya" kapsamında dağıtılan boyaları işadamı Zek Yaşagör temin etti.

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı yaptığı açıklamada "Okulumuzdan mezun çok sayıda işadamı olmasına rağmen maalesef kendilerinden gerekli yardımları göremedik. Belli başlı vakıf ve dernekler bizlere yardımcı olmaya çalışmaktadır. Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Bu okulda eğitim gören yoksul çocukların Okulu sevip, daha cazip hale getirmek içinFevzipaşa İlkokulunda Edirne valisi Sayın Hasan Duruer'in desteği ile müzik atölyeleri açtık. Bizler çocuklarımızı güvenli yarınlara, ufku geniş çağdaş ilim ve bilimin, sevginin hoşgörü, kardeşliğin olduğu bir toplumun içinde yer alan bireyler olmasını temenni ediyoruz.Bu gün aramızda bulunan iş adamı Zeki Yaşagör. EdirneBelediye başkan yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, İl Milli Eğitim şube müdürü Murat Ulaştır ve İlhan Dinç'i yanımızda görmekten mutluyuz. Dernek olarak çok sayıda Sosyal sorumluluk projeleri yanında eğitim yardımları gerçekleştirdik. Fevzipaşaİlkokulunun dış cephe kısımlarında bulunan Çizgi karakterlerini çizen derneğimiz üyesi Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim görevlisi heykel bölümü öğretmeni Demet Deniz Keyvanklı annesi Hicran Keyvanklı, seramik öğretmeni Tuğba Saçkesen, öğrenci Ecem çelik'e ve İşadamı Zeki Yaşagör'e teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu ve Milli Eğitim Müdürlüğü'den şube müdürleri katıldı

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali