“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 16 Eylül 2013, Pazartesi 20:49 tarihinde eklendi. 650 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alman RTL Kanalından Başbakan Erdoğan'a Ağır Hakaret!

Alman RTL kanalı, Başbakan Erdoğan'ı tanıttığı programda Erdoğan'a ağır hakaret içeren görüntüler kullandı. Görüntülerin yayınlanmasının ardından kanala tepki yağdı.
Alman RTL Kanalından Başbakan Erdoğan'a Ağır Hakaret! Gezi ayaklanmasında rol alan ülkeler arasında adı geçen Almanya'da yayın yapan RTL kanalı, Başbakan Erdoğan'ı tanıttığı programda, ağır hakaretler içeren görüntülere yer verdi.


Sunucunun Erdoğan'ı anlattığı sırada görüntüye Başbakan Erdoğan'a boynuz takılmış montajlı bir resim verildi. Söz konusu resim bir süre ekranda tutuldu. Programın ardından Almanya'daki Türkler başta olmak üzere bir çok kişi sosyal medyada kanala tepki yağdırdı.


Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca da kanalın "Gezici"lerden destek aldığını belirterek, hem Gezicilere hem de Başbakan Erdoğan'a hakaret eden Alman kanalı RTL'ye tepki gösterdi. Karaca, attığı twitte; "Sen başbakanina "OÇT" diye çemkirirsen elin Almani da (RTL) kalkar böyle şirretleşir işte." ifadesine yer vererek söz konusu fotoğrafı paylaştı.





Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali