“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Ağustos 2013, Çarşamba 21:11 tarihinde eklendi. 692 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

,.Suriye'de Akrabalarını Kaybeden AK Partili Vekil Endişeli

Türkiye'nin en uzun sınırı olan Suriye'de devam eden iç savaşta yüzbinlerce insan hayatını kaybederken milyonlarca Suriyeli de savaştan kaçıp başka ülkelere göç etti. Suriye'de akrabaları olan bazı Türk vatandaşlar da bu durumdan çok etkileniyor. Endişelenlerden biri de AK Partili bir vekil...
,.Suriye'de Akrabalarını Kaybeden AK Partili Vekil Endişeli  

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Suriye'de olayların başladığı 2011'den bu yana pek çok akrabasının hayatını kaybettiğini belirterek "Geride kalanlar için endişeliyim" dedi.

 

Akman, şöyle dedi:

"Suriye'de benim de anne ve baba tarafından akrabalarım var. Kamışlı'dan Halep'e kadar çok geniş bir bölgedeler. Tüm bunları yaşamadan önce birbirimizi ziyaret ederdik. Ya onlar gelirdi Türkiye'ye ya da biz Suriye'ye giderdik. Şimdi sadece telefonla konuşabiliyoruz. Pek çok akrabamın bu iç savaş nedeniyle Suriye'de yaşamlarını kaybettiklerini öğrendim. Geride kalanlar için de endişeliyim. Zor bir durum. Sadece kendi kan bağımız olanların yaşadıkları bu drama değil, orada yaşayan herkesin dramına aynı gözyaşını hepimez döküyoruz. "

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali