“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 21 Temmuz 2013, Pazar 18:39 tarihinde eklendi. 625 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ankara'da Suriye plakalı Bombalı Araç Paniği!

Esad'ın İstihbarat teşkilatı olan El Muhaberat Örgütü'nün Türkiye'yi bir kez daha kana bulayacak planı, Türk istihbarat birimlerince deşifre edildi. Ankara emniyeti aracı arıyor.
Ankara'da Suriye plakalı Bombalı Araç Paniği!

 

Suriye plakalı bomba yüklü bir aracın, Ankara'da olduğu isthbaratı üzerine kentte alarm verildi. Terör, İstihbarat ve Özel Hareket Polisi de kentte önlemler alırken, araç plakası da sürekli anons edildi.

 

İstihbarat ve Terör birimlerinden alınan bilgiye göre, Adana'dan çalındığı öğrenilen aracın hedefinin Ankara olduğu ve bombalı eylem gerçekleştireceği kaydedildi. Suriye plakası takılan aracın 2010 model, beyaz renkli Hyundai Elentra olduğu öğrenildi.  Aracın, ''011474'' plakalı olduğu tüm birimlere acil koduyla iletildi. Bu plkalalı aracın Ankara'da görüldüğü ihbarı üzerine ise polis alarma geçti. Araç plakası polis tarafından anons edilerek tüm birimlere iletildi. Terör, İstihbarat ve Trafik ekipleri güvenlik önlemlerini artırıdı. Kent giriş çıkışlarında yapılan kontroller üst seviyeye çekildi. Vatandaşların yoğun olarak uğradığı meydanlar AVM'ler ve camilerde de kontroller yapıldı.


MİT ve Emniyet İstihbarat daha önce de Suriye'den bomba yüklü olarak hareket eden 3 aracın Türkiye'ye yönelik bir saldırı gerçekleştireceği istihbaratını paylaşmışlardı. ''Acil'' koduyla 81 ilin emniyet müdürlüklleri ve jandarma ekiplerine söz konusu istihbarat bilgileri iletilmişti.  Ancak bu güne kadar yapılan tüm çalışmalara rağmen araçların iizine rastlanamamıştı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali