“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 02 Mayıs 2013, Perşembe 20:08 tarihinde eklendi. 888 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tek yol Amsterdam

Fenerbahçe tarihi sınava çıkıyor. Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi yarı final rövanş maçında Benfica ile deplasmanda karşılaşacak.
Tek yol Amsterdam  

Sarı-lacivertliler, kulüp tarihinin en önemli maçında Portekiz ekibi Benfica ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe rakibi karşısında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Egemen Korkmaz’ın golü ile yakaladığı 1-0′lık avantajı korumaya çalışacak.

Fenerbahçe turu geçerse, tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde final oynayacak. Sarı-Lacivertli takımı, alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik finale taşıyacak. Fenerbahçe, rakibine gol attığı tek farklı yenilgilerde de finale çıkacak.FENERBAHÇE’NİN MUHTEMEL 11′İ:

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen, Yobo, Ziegler, Selçuk, Baroni, Kuyt, Salih, Caner, Sow

BENFICA’NIN MUHTEMEL 11′İ:
Artur, Maxi, Luisao, Garay, Melgarejo, Salvio, Matic, Enzo Perez, Gaitan, Cardozo, LimaFenerbahçe, tarihi Benfica mücadelesi için son antrenmanını, maçın oynanacağı Luz Stadı’nda gerçekleştirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenman öncesi sahada oyuncuları ile bir toplantı yaptı.

Kocaman oyuncularına hitaben “Avrupa’da olayı buraya kadar getirdiniz. Hepinize teşekkürler ama bundan sonrasını da getirmek zorundayız. Kendiniz, kariyeriniz, aileniz, Fenerbahçe camiası ve özellilke takım arkadaşınız Kuyt için çıkıp kazanmalıyız. Çünkü Kuyt’ın hayali ülkesine oynanacak bu finalde sahada olmak. Onun için elimizden geleni yapmalıyız. Bunu başaracak gücümüz olduğunu kanıtladık. Bir kez daha başarabileceğimizi göstermeliyiz” dedi.

Kocaman’ın bu sözleri Hollandalı oyuncu Kuyt’ı duygulandırdı. Takım arkadaşları da tek tek Kuyt’a sarılarak final için söz verdiler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali