“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Ocak 2013, Perşembe 12:11 tarihinde eklendi. 2294 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Liseli Zeynep'e ne oldu?

Sokak sokak gezip 13 gün önce sır olan liseli kızlarını arıyorlar...
Liseli Zeynep'e ne oldu?  

Hatay'ın İskenderun ilçesi Kız Meslek Lisesi'nde açık öğretim öğrencisi olan 15 yaşındaki Zeynep Balcı adlı kızdan 13 gündür haber alınamıyor. Liseli genç kızın anne ve babası, ellerinde kızlarının fotoğraflarının bulunduğu ilanlarla afişleriyle sokak sokak dolaşıp kızlarını arıyor.
 
"OKULA GİDİYORUM" DEDİ, 13 GÜNDÜR KAYIP
 
Düğünyurdu köyünde oturan 3 çocuklu ailenin 15 yaşındaki kızı Zeynep Balcı, 13 gün önce "Okula gidiyorum" diyerek evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Akşam kızı Zeynep'in eve gelmemesi üzerine 37 yaşındaki anne Dilek Balcı telaşlanıp şoförlük yapan eşi Mustafa Balcı'yı (43) aradı. Anne baba, savcılık, emniyet ve jandarma karakoluna kızlarının kayıp olduğunu bildirip bulunmasını istedi. Dilek Balcı, okul idaresi ve kızının öğrenci arkadaşlarıyla görüşüp kızıyla ilgili bilgi aldı. Ancak tüm aramalara rağmen aile, kızlarından haber alamadı. Acılı anne ve baba, İskenderun'un en işlek cadde ve sokaklarını gezerek kızlarının bulunması için bastırdıkları ilanları okul önlerine, duraklara ve direklere astı.
 
"KIZIMA NE OLDUYSA ARKADAŞ ORTAMI YAPTI"
 
Baba Mustafa Balcı, kızının bir an önce bulunmasını isteyerek, "Çocuğumuzun nerede, nasıl olduğundan hiçbir bilgimiz yok. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz" dedi. Gözüyaşlı anne Dilek Balcı ise "Yeter artık, çocuğumu görmek istiyorum. Benim çocuğum öldü mü kaldı mı bilmek istiyorum. Emniyete gidiyorum, jandarmaya gidiyorum, ‘git kızını sen ara' diyorlar. Güvenlik güçleri bunları bana söylüyorsa ben ne yapabilirim? Evden çıkarken birkaç eşyasını da yanında götürmüş, o gün ise okula gitmemiş. Benim çocuğumla hiçbir sorunum yoktu. Arkadaş ortamı ne yaptı ise böyle oldu. Kızım evine dönsün ben bir şey istemiyorum. Ne olduysa başına ne geldi ise ben razıyım, yeter ki evine dönsün. Gece gündüz küçük kardeşi bile eve dönmesi için dua ediyor" dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali