“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 07 Ocak 2013, Pazartesi 14:23 tarihinde eklendi. 529 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Wulff'lar boşanıyor

Christian Wulff, önce cumhurbaşkanlığını şimdi de evliliğini kaybetti
Wulff'lar boşanıyor  

Eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff (53) ve karısı Bettina Wulff (39) boşanıyor. Çift bu sabah Hannover'deki bir avukata başvurarak, anlaşmalı bir şekilde boşanacaklarını söyledi. 
 
İKİSİ DE SAKANDALLARLA GÜNDEME GELMİŞTİ
50 yıldan sonra ilk katolik cumhurbaşkanı seçilen ve Almanya'da bu makama seçilmiş en genç kişi olan Christian Wulff, bazı kişilerden menfaat sağlama suçlamalarına hedef olmuş, Şubat 2012'de istifa etmişti. Eşi Bettina Wulff'un da hakkında, lüks modaevlerinden birçok kez kiralık kıyafet aldığı bunlara para vermediğine ilişkin iddialar ortaya atılmıştı. Hatta Alman basını eski first lady'nin evlenmeden önce eskortluk yaptığını öne sürmüştü.
 
Wulff, Almanya'da işadamı arkadaşından satın aldığı villa için çok düşük faizli 500 bin euro kredi aldığı ve medyayı bu konuda haber yapılmaması için tehdit ettiği ortaya çıkınca 17 Şubat'ta istifa etmişti. Çiftin boşanmasının nedeninin de istifanın ve söylentilerin evliliği yıpratmış olduğu söyleniyor. 
Alman Bild gazetesi ise Wulfflar'ın boşanma haberini verirken, çiftin 2010 yılında İstanbul'a yaptığı ziyaretlerine ilişkin fotoğraflarla servis etti. 
 
Fotoğraflarda çifte Dolmabahçe Sarayı'nda Abdullah Gül ve eşi Hayrünissa Gül eşlik ediyor.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali