“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 Kasım 2012, Cumartesi 09:57 tarihinde eklendi. 526 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

cuma namazının ardından toplanan grup, İsrail'i protesto etti

cuma namazının ardından toplanan grup, İsrail'i protesto etti
cuma namazının ardından toplanan grup, İsrail'i protesto etti Edirne'de cuma namazının ardından toplanan grup, İsrail'i protesto etti.
     Anadolu Gençlik Derneği (AGD) üyesi 20 kişilik grup, cuma namazının ardından Eski Cami önünde toplandı.
     Grup adına açıklama yapan AGD Edirne Şubesi Üniversite Başkanı Mücahit Demiryürek, İsrail'in Filistin halkına yönelik acımasız bir katliama giriştiğini söyledi.
     İsrail'in düzenlediği saldırılarda birçok sivilin hayatını kaybettiğini belirten Demiryürek, ''İsrail'in Kurban Bayramı öncesi Sudan'a yaptığı saldırının İslam ülkeleri tarafından görmezden gelinmesi, bu saldırıların cesaret bulmasına neden olmuştur'' diye konuştu.
     Bölgede huzur ve barış ortamı için adalet ekseninde İslam Birliği'nin kurulması gerektiğine dikkati çeken Demiryürek, ''Terörist İsrail'in yaptığı saldırıyı kınıyoruz ancak İslam ülkelerinde erki elinde bulunduran yöneticilerin ve hükümetlerin kınama düzeyinde kalan tepkileri de muvazaa üzere yapılmış açıklamalardan öteye olmayacağını şimdiden ilan ediyoruz'' ifadelerini kullandı.
     Demiryürek, bir İslam ülkesine yapılan saldırının bütün İslam ülkelerine yapılmış gibi kabul edilmesi gerektiğini kaydederek, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.
     İsrail aleyhine slogan atan grup, daha sonra dağıldı. 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali