“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 31 Ekim 2012, Çarşamba 23:54 tarihinde eklendi. 806 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alperenlerden Ülke Gündeminde Olan Açlık Grevine Yazılı Açıklama

Edirne alperen ocaklarından ÜLKE GÜNDEMİNDE OLAN AÇLIK GREVLERİ İLE İLGİLİ Yazılı Açıklama şöyledir :
Alperenlerden Ülke Gündeminde Olan Açlık Grevine Yazılı Açıklama  

Son günlerde ülke gündemini meşgül eden cezaevlerinde yaşanan açlık grevleri vardır.75 milyonun önemli bir kısmı şu anda cezaevlerinde neden açlık grevi yapıldığını bilmiyor. 30 yıldır bu ülkenin birliğine kurşun sıkan, binlerce Mehmetçiğimizin, şehidimizin kanını elinde taşıyan, yüzlerce benim Kürt kardeşimin kundaktaki bebeğinin insanının ölümüne sebep olan milyarlarca dolarımızın,geleceğimizin heba edilmesine vesile olan terörist başı Abdullah Öcalan'a özgürlük verilsin diye cezaevlerinde açlık grevi başlatıldı.

 

Eğer Abdullah Öcalan Türkiye'ye getirildiğinde adaletin verdiği karar uygulansa ve idam edilmiş olsaydı bugün Türkiye bu açlık grevleriyle karşı karşıya kalmayacaktı.Başta Bursa,İstanbul olmak üzere Güneydoğu'nun pek çok vilayetinde bunlar kalkışma hareketine girişmiş olmayacaktı.

 

Ülkemizi meşgul eden bu açlık grevleri ile ilgili birçok ilimizde olaylar yaşanmaktadır.Açlık grevini bahane eden bir takım kişi ve guruplar ülkemizde kaos yaratmaya çalışmaktadırlar.Bizler vatandaşlarımızın milli hassasiyetini anlıyoruz.Ancak provakasyona gelmemeleri gerektiğini de ifade ediyoruz.

 

Terörün amacı ülkemizi kaosa sürüklemektir.Ülkemiz ateşle imtihan edilmeye çalışılıyor.İç savaş tahrikleri oluşmakta ve denemeler yapılmaktadır.Devlet ve vatandaşlarımız uyanık olmalıdır. Açık saldırılar ve provokasyonların genele yayılmaması için herkesin sağduyulu olması lazım. Terörün ekmeğine yağ sürecek bir şekilde, vatandaşı hukukunu kendisi aramaya iten davranışların önüne geçilecek tedbirler alınmalıdır.

 

Türkiye, daha önce bu tür olayların bedelini ağır ödemiştir. Aynı oyunlar tekrar oynanmaya çalışılmaktadır. Yıllarca bir ve beraber yaşamışız, bundan sonra da yaşama azmimiz her zaman olacaktır. Aynı Allah'a, aynı peygambere, kitaba, kıbleye ve aynı bayrağa inanan, bu uğurda can veren bu insanları ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.

 

 

 

ALPASLAN CANKALOĞLU

ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali