“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 22 Ekim 2012, Pazartesi 11:20 tarihinde eklendi. 492 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Allah'ın Milli Parkı Harem"

"Allah'ın Milli Parkı Harem" Eski öğretim görevlisi Doç.Dr.Necati Öztürk, Harem bölgesinin 'Allah'ın milli parkı' olduğunu söyledi.
Mekke'de 30 yıldır yaşayan eski öğretim görevlisi Doç. Dr. Necati Öztürk, Harem bölgesinin 'Allah'ın milli parkı' olduğunu söyledi. Ümmü'l Kura Üniversitesi'nde öğretim üyeliğini bıraktıktan sonra Mekke'de kütüphane müdürlüğü görevini yürüten 60 yaşındaki Öztürk, Mekke'de Türk gazetecilerle bir araya geldi. Öztürk, Harem'in 127 kilometrelik daireden oluştuğunu belirterek, bunun 550 bin 300 metrekare alana tekabül ettiğini söyledi. Türk gazetecilere Harem bölgesiyle ilgili bilgi veren Öztürk, "Milli parklar vardır ya burası da Allah'ın milli parkıdır." ifadesini kullandı.

Beytullah yaratıldıktan sonra burasının haram kılındığını ifade eden Öztürk, şöyle devam etti: Hacerül Esvet'ten 20 kilometre doğuya giderseniz, burası doğu hududu, Rüknü İraki'den 7 kilometre kuzeye gidersek burası kuzey hudududur. Rüknü Şami'den 22 kilometre Cidde tarafına gidersek burası Hudeybiye ve Şemeysi'dir. 127 kilometre daire çizer, 550 bin 300 metrekare arazidir. Burası Allah'ın haremi. Haremin arazisi bu kadardır. Buranın taşından toprağından bitkisinden hiçbir şey alıp götüremezsiniz. Burada hayvan öldüremezsiniz. Yasaktır. Burada bir şey bulursanız sahibini biliyorsanız alıp verirsiniz. Başka bir şekilde mümkün değil. Allah'u Teala burayı Harem bölgesi ilan etmiş. Milli parklar vardır ya burası da Allah'ın milli parkıdır."
Cihan Haber Ajansı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali