“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 15 Ekim 2012, Pazartesi 11:03 tarihinde eklendi. 520 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Teröristlere Bir Darbe Daha

Teröristlere Bir Darbe Daha Erzincan'da güvenlik güçleri bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. 3 PKK'lı öldürüldü.
Teröristlere Bir Darbe Daha Erzincan'ın Kemah ilçesi yakınlarında güvenlik güçleri bir grup terörist ile sıcak temas sağlandı. Çıkan çatışmada 3 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

TREN YOLLARINA SALDIRACAKLARDI

PKK'lı Erzincan-Kemah kara ve tren yolunda son 2 ay içerisinde meydana gelen 4 ayrı mayınlı saldırı olayını gerçekleştirdiği ve aynı bölgede yine tren yoluna yönelik eylem hazırlığı içinde oldukları öğrenildi.

Alınan bilgiye göre; çatışma saat 22.00 sıralarında Erzincan-Kemah karayolunun 45'nci kilometresi Acemoğlu mevkisinde meydana geldi. Erzincan-Kemah ilçesi yakınlarında terör örgütü mensuplarına yönelik operasyon düzenleyen jandarma ve özel harekat timleri, sıcak temas sağladığı 3 teröriste 'Teslim ol' çağrısı yaptı.

3 PKK'L SİLAHLARI İLE BİRLİKTE ELE GEÇİRİLDİ

PKK'lılar güvenlik güçlerinden gelen çağrıya silahla karşılık verince çatışma çıktı. PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 PKK'lı silahları ile birlikte etkisiz hale getirildi.

Öte yandan; etkisiz hale getirilen teröristlerin, Erzincan-Kemah kara ve tren yolunda son 2 ay içerisinde meydana gelen 4 ayrı mayınlı saldırı olayını gerçekleştirdiği ve aynı bölgede yine tren yoluna yönelik eylem hazırlığı içinde oldukları öğrenildi.

Olayla ilgili bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.
Cihan Haber Ajansı 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali