“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 31 ARALIK 2010, Cuma 17:58 tarihinde eklendi. 798 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dibek “3-0” dedi

Dibek, “CHP’nin Kırklareli’de 3 milletvekili çıkaracağına inanıyorum” dedi.
   Dibek “3-0” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, “CHP’nin Kırklareli’de 3 milletvekili çıkaracağına inanıyorum” dedi.

Dibek, CHP Babaeski İlçe Başkanlığında yapılan haftalık toplantıda, ameliyat olan Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ve rahatsızlanarak hastaneye yatırılan eski Kırklareli Belediye Başkanı Kadir Gökçe'ye geçmiş olsun dilekleriyle konuşmasına başladı.

18 Aralık tarihinde güzel bir kurultay yaşadıklarını ifade eden Dibek, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Çünkü benim ile birlikte, CHP Parti Meclisine Babaeski doğumlu şuan da Balıkesir Milletvekili olan Hüseyin Pazarcı, Lüleburgaz'da Dedeoğlu ailesinin mensuplarından İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, yine bölgemizden Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak Parti Meclisine girmişlerdir. Böylece benimle birlikte Trakya'dan 4 milletvekilimiz CHP Parti Meclisine girerek, büyük bir başarı göstermiştir. Bu bizim için gurur ve onur kaynağıdır. Şuanda Kırklareli'de CHP'nin oylarının 120 binleri geçtiğini görüyorum. Vatandaşlarımızın da artık çok fazla CHP ile ilgili olumsuz söyleyebileceği şey yok. CHP'nin Kırklareli'de 3 milletvekili çıkaracağına inanıyorum. Partimiz köklü değişikler ve yenilikler yapmıştır. Tek başına iktidar için hazırız, bunu sizlerle beraber başaracağız.'

CHP Kırklareli İl Başkanı Vecdi Gündoğdu da 'Seçimlerde çok büyük bir iddiamız var o da Kırklareli'den CHP olarak 3 milletvekilini meclise gönderebilmek. Kırklareli'de 3 sıfır yapacağız. Bu potansiyeli de doğru bir şekilde kullanacağız' diye konuştu.

CHP Babaeski İlçe Başkanı İrfan Altınel ise 'Bir yılı kapatıp yeni yıla giriyoruz. 2011 yılı bizim için umarım başarılı olur. Partimiz için altın bir yıl olsun, herkesin yeni yılını kutluyorum' diyerek sözlerini tamamladı

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali