“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Eylül 2012, Çarşamba 13:37 tarihinde eklendi. 575 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alperenler Analarımızın Yüreğine Kor Düştü dedi

AMBULANS SESİNDEN BİLE ÜRPEREN ANALARIMIZIN YÜREĞİNE YİNE KOR DÜŞMÜŞTÜR
 Alperenler Analarımızın Yüreğine Kor Düştü dedi   Bingöl-Muş karayolunun 20'inci kilometresi Onbirevler Mevkii'nde hain ve kalleş PKK saldırısı sonucu meydana gelen terör olaylarında şehit düşen ve yaralanan kahraman vatan evlatlarının haberleri milletimizin bütün fertleri gibi bizleri de derinden yaralamıştır.

        Bunca yıldır ülkemizde sergilenen ne idüğü belirsiz dış mihraklı oyunlar neticesinde maalesef yine birçok evimize, birçok yöremize ateş düşmüştür. Özellikle ambulans sesinden bile ürperen annelerimizin yüreğinin tam içine kor düşmüştür. Bu annelere oğlun şehit oldu haberini vermeye kim cesaret edebilecektir. Türkiye Cumhuriyeti çok güçlü ve oldukça görkemli bir tarihi vardır. Artık Türk milletinin sabrı taşmaktadır. Hadisenin bizi üzen bir başka boyutu ise, şimdiye kadar yaşanan bu kadar hadiseye rağmen gerekli istihbarat çalışmasının yapılmayışı, ya da alınması gereken tedbirlerin alınmayışı sonucu teröristlerin neredeyse göstere göstere gelerek, hain saldırılarını gerçekleştirecek ortamı bulup, adeta güç gösterisi yapmasıdır. Tarih boyunca Türk milleti hep güçsüzün ezilenin yanında olmuştur. Hep yardım eden, affeden, sahip çıkan olmuştur. Asla ezen sömüren ve başkaların topraklarına göz diken bir ülke olmamıştır.


     Türk Milleti bundan önce olduğu gibi, bundan sonrada birlik beraberliğine, aziz vatanımızın bölünmez bütünlüğüne karşı yapılacak saldırılara karşı koyma gücüne ve kararlılığına sahiptir.İlelebette sahip olacaktır. Kimse Türk Milletini sınamaya kalmasın.

     Bizlerde Muhsin Başkanın izinden giden Alperenler olarak milletimizin birlik beraberliği noktasında atılacak her adımın yanında, aziz vatanımızı bölmeye yönelik her girişiminde karşısında olacağımızı, geçmişte yedi dövele karşı koyup mücadele ettiysek bugünde Alperen Türk gençliği olarak gönüllü serden geçtiler çıkartarak gereğini yapacağımızı dosta düşmana ilan ediyoruz. Yeter artık diyoruz.

   Türk Milleti üzerinde birileri oyun oynamaya çalışıyor. Bizler, bu oyuna “DUR” diyoruz. Biz Alperenler, ülkemizin dağılma ve çözülme sürecine sürüklenmesine asla izin vermeyeceğiz. Türkiye Cumhuriyetini, milli varlığını ve birliğini sonsuza kadar korumaya yeminliyiz. Bizler Türkiye Cumhuriyetinin bütünlüğü için her şeyi yaptık,yapıyoruz ve yaparız.
    Bu vesile ile alçak, hain,ve kahpece yapılan terör eylemlerinde hayatını kaybeden kahraman vatan evlatlarımıza Yüce Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize de acil şifalar diliyoruz.Türk Milletinin Başı Sağolsun.
 
 
ALPASLAN CANKALOĞLU
ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali