“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 18 Eylül 2012, Salı 17:55 tarihinde eklendi. 771 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kutsal Emanetlerle Alay Etmeyi Alışkanlık Haline Getirdiler

BATI MÜSLÜMANLARIN KUTSAL DEĞERLERİ İLE ALAY ETMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRMİŞTİR
Kutsal Emanetlerle Alay Etmeyi Alışkanlık Haline Getirdiler  ABD’de yaşanan film rezaleti sona erdirilmelidir.
 
   ABD’de Peygamber Efendimize hakaret edilen  filmin yayınlanmasını en hafif ifade ile alçaklık olarak nitelendiriyoruz.
 
    En uzak ülkenin bile çok yakınlaştığı, arada hiçbir engelin kalmadığı günümüzde son din olan yüce İslam dinine ve onun şanlı Peygamberi son Peygamber Hz. Muhammed’e (S.A.V.) herkes saygı göstermelidir. Özellikle kendilerini ileri, medeni, demokrasinin en üst noktasında gören ABD ve batılı ülkelerde yapılan bu edepsizlikleri kınıyoruz.
 
    Karikatür,camide içki festivalleri, Kur’an yakma girişimleri ve bu tür densiz filmlerin amacı provokatörlüktür. Amaçları Müslümanların kutsal değerleri ile alay etmektir. Ne yazık ki bu tip olaylarla yapılan edepsizlikler Batı’da bir alışkanlık haline gelmiştir.
 
    Özellikle demokrasi kahramanı gibi gözüken ABD yetkililerinin ikiyüzlülüğünü görmekteyiz. Unutulmasın ki bu tür girişimler son din İslam’ın, son kitap Kur’an’ın ve son Peygamber Hz.Muhammed’in (S.A.V) yüceliğine en küçük bir halel getiremez.Sadece bunu yapanların sapık düşüncelerine ve sözde demokrasi, özgürlük havarisi ülkelerin ve yöneticilerinin gerçek yüzlerini ortaya koymaktadır.
 
    Bu rezalete karşı tüm Müslümanları şiddete başvurmadan tepki göstermeye davet ediyoruz. ABD’de yaşanan bu film rezaleti sona erdirilmelidir.
 
   Hristiyan dünyası bu ve benzeri alçakça girişimlere karşı olduklarını dile getirmelidirler. Bu tür girişimler engellenmelidir. 
 
  İnsan hakları savunucusu olduğunu iddia eden batılıların samimiyetlerini göstermek için yaşanan bu rezalete tepki göstermeye ve karşı gelmeye davet ediyoruz.
 
ALPASLAN CANKALOĞLU
ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali