“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 23 ARALIK 2010, Persembe 18:07 tarihinde eklendi. 2470 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Gündemi’ artık Rumeli Tv’de

Edirne’li gazeteci ve televizyon yorumcusu Adem Özsoy’un ‘Edirne Gündemi’ programı ulusal yayın yapan Rumeli TV ekranlarında olacak.
Edirne Gündemi’ artık Rumeli Tv’de Edirne’li gazeteci ve televizyon yorumcusu Adem Özsoy’un daha önce yerel televizyon ekranlarında hazırlayıp sunduğu ‘Edirne Gündemi’ programı bundan sonra ulusal yayın yapan Rumeli TV ekranlarında olacak.

Edirnedeki ekonomik, sosyal ve siyasetindeki gelişmelerin ele alındığı ve yorumlandığı Adem Özsoy'la Edirne Gündemi programı artık her Salı akşamları saat 22.30'da Rumeli TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Rumeli TV ekranlarında Edirne Gündemi ile artık izleyicilerin karşısına çıkan gazeteci-televizyoncu Adem Özsoy, ''Edirne için büyük bir başarıya imza attık'' dedi.

Edirne'nin sorunlarının artık ulusal bazda ele alınıp tartışılacağını ve bunun Edirne için büyük bir şans olduğunu ifade eden Özsoy, şunları kaydetti:

''Yıllardır hazırladığımız ve Edirne izleyicilerinin zevkle takip ettiği ‘Edirne Gündemi’ programımızı bundan böyle Rumelilerinin sesi olan Rumeli Televizyonu ekranlarında olacaktır. Tüm Türkiye'nin takip ettiği, severek izlediği Rumeli Televizyonu'da Edirne'nin sorunlarının ele alınacağı bir program olmasının Edirne için başarı ve büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Programımız her Salı gecesi saat 22.30'da izleyicilerimizle buluşacaktır. Ben bana ve ekibimize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.''

Rumeli Televizyonunu Türksat 3.A uydusu 11096 11096 frekansında sembol:30.000'de ve D. Smart 158 kanalda izlenebiliyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali