“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 11 Ağustos 2012, Cumartesi 12:59 tarihinde eklendi. 585 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tekirdağ Emniyetinden Gazi ve Şehit Ailelerine İftar

Tekirdağ Emniyetinden Gazi ve Şehit Ailelerine İftar Tekirdağ Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar programında polisler gazi ve şehit aileleri ile birlikte iftarda buluştu.
Tekirdağ Emniyetinden Gazi ve Şehit Ailelerine İftar Tekirdağ Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği iftar programında polisler gazi ve şehit aileleri ile birlikte iftarda buluştu. Şehit aileleri ile tek tek ilgilenen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, bir şehit annesinin elini öperek daima yanlarına olduklarını söyledi.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Moline çay bahçesi'ndeki iftarda polisler gazi ve şehit aileleriyle iftarda bir araya geldi. İftara Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, bazı ilçe emniyet müdürleri, polisler, gazi ve şehit yakınları katıldı. Gazi ve şehit aileleri ile tek tek yakından ilgilenen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, bir şehit annesinin elini öperek sıkıntılı günlerinde daima yanlarında olduklarını söyledi.

Mübarek Ramazan ayında gazi ve şehit aileleri ile birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yılmaz, "Sizler bize şehitlerimizin emanetimizsiniz. Güzel bir ramazan akşamında bir araya geldik. Burada bizlerle bir araya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

Yılmaz, iftara katılan gazi ve şehit ailelerine çiçek takdim etti.
İhlas Haber Ajansı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali