“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 24 Temmuz 2012, Salı 13:14 tarihinde eklendi. 866 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ARAKANLI MÜSLÜMANLARA YAPILAN ZULMÜ ŞİDDETLE NEFRETLE KINIYORUZ

ARAKANLI MÜSLÜMANLARA YAPILAN ZULMÜ ŞİDDETLE NEFRETLE KINIYORUZ
ARAKANLI MÜSLÜMANLARA YAPILAN ZULMÜ ŞİDDETLE NEFRETLE KINIYORUZ Dünyanın neresinde bir zulüm,işkence veya soykırım katliam varsa bilinki orda bu vahşetlere uğrayan Müslüman vardır. Myanmar bölgesinde Dünyanın en fazla baskı gören azınlığı Arakan Müslümanları her dönemde sistematik bir şekilde Budistlerin saldırılarına maruz kalmaktalar. Çoğumuzun haritada yerini bile bilmediği Myanmar bölgesinde ki Burma Müslümanları Sırf Müslüman oldukları için Budistler tarafından kadın çocuk yaşlı demeden canlı canlı yakılıyorlar. Evlerinden Yurtlarından kovulmak için türlü işkencelere maruz kalıyorlar. Kadınlar tecavüze uğramamak için kendilerini suya atıp canlarına kıyıyor. Arakan Müslümanları yardım bekliyor,budist canilerinin onlara uyguladığı vahşeti dünya görsün istiyor. İslam ülkeleri görsün istiyorlar.

      Nesli tükenen hayvanlar kadar değeri olmadı Müslümanların. Ne televizyonlarda görüldü Arakanlı Müslümanlar, ne gazetelerde ne de Müslüman Devlet adamlarımızın ağızlarında iki kelam olmadı..Şu Mübarek Ramazan ayında bile hunharca katlediliyor Çocukları öldürmek kadınlara tecavüz etmek insanları diri diri yakmak,kılıçlarla doğramak sıradan bişey oldu Arakanda.. Oradaki kardeşlerimizin feryatları arşı titretiyor.  Sessiz kalırsak zalimlerin istediğini yapmış oluruz. Eğer bizler zulme uğrayanları ayırmayıp hepsine sahip çıkarsak zalimler istedikleri gibi at koşturamazlar bu dünyada. Hak’ta bizimle olur Halkta Allahın izni ile.

     Güneydoğu asyada insanlık can çekişiyor,Müslümanlar diri diri yakılıyor,çocuklar öldürülüyor hunharca. Kadınlar tecavüze uğruyor,her gün yüzlerce Müslüman katlediliyor.

 
 
     Bizler Alperenler olarak dünyanın hangi köşesinde olursa olsun din kardeşlerimizin, soydaşlarımızın çektikleri acıları yüreğinde yaşayan Türk–İslam Ülkücüleri olarak Myanmar'ın Arakan bölgesinde Müslüman kardeşlerimizin de acılarını paylaşıyoruz. Yapılanlara sessiz kalmayacağımızı, nefesimizin yettiği müddetçe onlara destek olacağımızı tüm dünyaya ilan ediyor, Şu mübarek Ramazan ayında duaların kabul olduğu günlerde zülüm altında acı çeken tüm dindaş ve soydaşlarımızın kurtuluşları içinde dua ediyoruz.
 
 
ALPASLAN CANKALOĞLU
ALPEREN OCAKLARI EDİRNE ŞUBE BAŞKANI

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali