“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 13 Temmuz 2012, Cuma 10:18 tarihinde eklendi. 739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Düşen Uçakla İlgili Korkunç Şüphe!

Düşen Uçakla İlgili Korkunç Şüphe! İki pilotun şehit olduğu, düşürülen Türk jetiyle ilgili ortaya atılan iddialar kafaları karıştırdı.
Düşen Uçakla İlgili Korkunç Şüphe! Tesla silahlarının varolup olmadığı konusu soğuk savaş döneminden beri iddia ediliyor fakat bu silahlarla ilgili bu zamana kadar net bir açıklama hiçbir zaman yapılmadı.

Tesla iddiası 10 Eylül 1976 yılında Moskova'dan Londra'ya giden bir uçağın Lituanya yakınlarında dev bir elektrik topu gördüğünü rapor etmesiyle ortaya atılmıştı.

CIA ajanlarının doğruladığı bu olayı bir uçak dolusu yolcu da görmüştü. Sovyet yetkilileri ise enerji topunun varlığını reddetmişti.

Uzmanlara göre bu Sovyetlerin üzerinde çalıştığı bir savunma sistemiydi. Kitle imha silahı hazırlamak için rafa kaldırılan proje EMP (elektro manyetik bomba)'lar için devam etti.

SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİNDEKİ EFSANELER

Soğuk savaş döneminde Tesla silahlarının gücü ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. İddialar o kadar fazla ki böylesine ancak bilim kurgu romanlarında rastlanabilir. Bu iddialardan bazıları şöyleydi:

-Ultra Kısa Dalga ve ELF dalgalı cihazların 2.000 kilometre öteden insanları etkileyebileceği, mide bulantısı ve kusmaya yol açacağı ve yön tayini duygularını etkiler.

-Bunların yaydıkları elektromanyetik dalgaların KİS (Kitle İmha Silahları) kullanmadan düşman elektronik sistemlerini felç edebilir.

-Düşman mühimmatının yoğunluğu değiştirilip birkaç misli ağırlaştırmak ve mühimmat hedefe gelmeden patlatmak mümkün

-İyonosfer tabakası, kendi haberleşme sistemi bozulmadan, karşısındakinin haberleşmesini, hatta küresel haberleşmeyi bozacak şekilde etkilenebiliyor.

-MR cihazı kullanır gibi yerkürenin kilometrelerce altının röntgenini çekmek ve yer altı askeri tesisler ile doğal kaynakları saptamak mümkün.

-İnsanların bilinçlerinin etkilenmesi mümkün .

-Küresel meteorolojik değişiklikler yaratmak mümkün.

-Haberleşme ve casus uyduların imhası mümkün

-Dünyanın çok uzak köşelerindeki TV, radyo ve haberleşme sistemlerini etkilemek mümkün.

-Bilgisayar sistemleri, disketler ve donanımların uzaktan tahribi mümkün.

-Biyolojik olarak, hayvanların iletişim, üreme ve oryantasyon mekanizmalarının etkilenmesi, canlıların temel DNA kopyalanmasının etkilenmesi mümkün.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali