“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 Temmuz 2012, Çarşamba 11:24 tarihinde eklendi. 663 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Başkan Dalgıç'tan Bulgaristan Ziyareti

Başkan Dalgıç'tan Bulgaristan Ziyareti Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Bulgaristan'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.
Başkan Dalgıç'tan Bulgaristan Ziyareti Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç Bulgaristan'da bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç beraberinde Mali Hizmetler Müdürü Zeki Sezen ile birlikte Bulgaristan'da bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu. Bulgaristan temaslarında ilk olarak Pırvomay Belediyesini ziyaret eden Başkan dalgıç, Belediye Başkanı Michele Papazov ile görüştü. Daha sonra Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rosen Plevneliev ve Başbakan Boyko Borisov'un da katıldığı bir dizi açılış ve etkinliklere katıldı.

Ardından Bulgaristan'ın Pomorei Belediyesi'ni de ziyaret Başkan Dalgıç, belediye heyeti ile görüş alışverişinde bulundu. Bulgaristan temaslarının son derece yararlı geçtiğini belirten Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, "Katıldığım etkinliklerde Bulgaristan Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile ayaküstü de olsa görüşme fırsatım oldu. Bazı belediyeleri ziyaret ederek ilişkilerin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunduk" dedi.
İhlas Haber Ajansı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali