“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Haziran 2012, Perşembe 12:09 tarihinde eklendi. 929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eğitim uçağında gövde gösterisi olmaz

Hangi savaş araçlarının üzerinde(n) gövde gösterisi olacağı bellidir. Eğitim uçağından mesaj verilmez.. Hele uçağınız vurulmuşsa!..
Eğitim uçağında gövde gösterisi olmaz Türkiye'nin eğitim uçağı yapmış olması kuşkusuz çok önemli. Bunun devamı ve sonuçları açısından mesajı çok. Ancak konu bu değil. Suriye ile ilişkinizin belli bir noktada bulunduğu, herkesin ağzınızdan çıkacak kelimelere odaklandığı ve bir "savaş uçağınızın" vurulduğu  zamanlamada "eğitim uçağı" üzerinde(n) mesaj verilmez!

Dünyadaki örnekleri hemen hatıra gelecektir; bir çok ülke lideri uçak gemileri, güçlü ve modern savaş uçakları, en yeni tanklar üzerinden sıcak günlerde dertlerini anlatırlar. Evet, hepsi de "mont" giyerler ama.. Bush da Obama da Putin de bunu defalarca yaptılar. 

Burada önemli olan gayet "şeklî" bir görselliktir ama dünya bunu gerektiği gibi okur. Peki Türkiye şimdi hangi araçların üzerinde mesaj verebilirdi? Hani uzağa gitmeye üşeniliyorsa, orada gayet muhkem görünen yeni savaş helikopterimiz ATAK metre mesafesinde duruyordu ve gösteri de yaptı.

Daha iyisi, donanmaya yeni katılan modern fırkateynimiz üzerinde hem de Akdeniz'de bu mesaj verilebilirdi.

Yani üzerinde mesaj verilebilecek savaş araçlarımız çok. Mühim olan hangisinin seçileceği. 

 

 

 

 

 

iyibilgi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali