“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 21 Haziran 2012, Perşembe 23:17 tarihinde eklendi. 890 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hayalet Tatbikat Yapılacakmış

Ortada büyük bir tatbikat haberi dolaşıyor.. Buna göre; Çin, Rusya ve İran, orada tatbikat yapacak
Hayalet Tatbikat Yapılacakmış Ne tevatür denilebiliyor ne de gerçek. Çünkü bu haberi veren kaynak sayısı birden fazla ve dahası farklı ülkelerden. Öte yandan, hepsi birden bu tatbikatın yapılacağının “iddia” olduğunu özellikle duyuruyorlar.

Kaynakların bir handikapı da şu: Tam güvenilir değiller! Ama önce bu tatbikat efsanesinin ne olduğunu hemen özetleyelim; “İddiaya göre”, Çin-Rusya ve İran, Suriye’de önümüzdeki ay (Temmuz) büyük bir askeri tatbikat yapacaklar.

Asker sayısı 100 bine yaklaşacak ve Suriye, İsrail ve İran çıkışlı bu haberler, adı geçen tatbikatın, Ortadoğu’nun en büyük askeri tatbikatı olduğunu da ileri sürüyor.

Kara, Hava ve Deniz unsurlarının katılacağı söylenen tatbikat, Tartus ve Lazkiye limanlarına Çin savaş gemilerinin-15 gün içinde-geleceğini de öngörüyor. Açık rakamlar da var:  400 uçak, 1000 tank gibi!

Bu tatbikat gerçekleşirse gerçekten de güçlü bir mesajın ortaya çıkacağı söylenebilir! Çünkü şu anda Meksika’da gerçekleşen gibi bir seri uluslararası toplantının arkasına gelecek ve belki de o toplantılara bir mesaj niteliğinde olacak.

Fakat bilginin kalitesi hala zayıf. Çünkü resmi bir açıklama yok

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali