“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 17 ARALIK 2010, Cuma 21:32 tarihinde eklendi. 670 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kömürcü Vali konuştu

Merkeze alınan Kırklareli Valisi ''Kömür de kurtaramadı, kömürcü Vali Merkeze alındı'' şeklindeki haberler hakkında konuştu.
Kömürcü Vali konuştu Merkeze alınan Kırklareli Valisi ''Kömür de kurtaramadı, kömürcü Vali Merkeze alındı'' şeklindeki haberler hakkında konuştu.

Merkeze alınan Kırklareli Valisi Muammer Muşmal, gerek Elazığ, gerekse Kırklareli Valiliği sırasında görevden alınmasından sonra, hakkında çıkan ''Kömür de kurtaramadı, kömürcü Vali Merkeze alındı'' şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ''Kömür dağıtımına değil, denetlemeye gittim'' dedi.

Muşmal, Elazığ Valisiyken dağıtımı yapılan kömürlerin, gerçekten vatandaşa ulaşıp ulaşmadığını, vatandaştan para alınıp alınmadığını denetlemek için kömür dağıtımı yapılan yerlere gittiğini söyledi.

Muşmal, şunları ifade etti: ''Bir ilin valisi olarak, fakir fukaraya giden kömürleri denetlemek gibi bir görevimin olduğu bilinci içerisindeyim. Elazığ valisiyken, kamyonla vatandaşın evlerine kömür götürülürken yerine ulaşıyor mu? Vatandaştan para alınıyor mu? Giden kömürler toz mu? Çamur mu? Gibi sebeplerden dolayı denetimler yaptım. Hayatım boyunca birilerine yaranmak için asla ve asla bir adım atmamışımdır. Devletin valisi olarak, koltuk sevdası ile değil, ülkeme ve milletime hizmet sevdasıyla hareket etmişimdir. Ben sadece devletin ve halkın valisi oldum, millete hizmet etmeyi de ibadet saydım. Kömür dağıtımına değil, denetlemeye gittim. Kömür dağıtmadığım halde dağıtmış gibi haberlerin halen yapılması beni gerçekten rahatsız ediyor. Bu haberler beni ve ailemi üzüyor. Tüm kamuoyunun 'bunu öğrenmesinde, bilmesinde fayda var' diye düşünüyorum.''

 

22haber.com

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali