“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Haziran 2012, Salı 09:22 tarihinde eklendi. 494 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Gizli ve Ahlaksız Eller İş Başında"

"Gizli ve Ahlaksız Eller İş Başında" Çözümün daha kuvvetli konuşulduğu bir dönemde Hakkari'de yaşanan terör saldırısına ilk tepki Naci Bostancı'dan geldi.
Hakkari'nin Irak sınırındaki ilçesi Şemdinli'nin Dağlıca kesimindeki birliklere bu sabah ağır silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu, 15 asker yaralandı.

Son dönemde barış sesleri önceki dönemlere göre daha yüksek sesle tekrarlanır olmuştu Leyla Zana'nın "Bu işi Erdoğan çözer" sözleri ile başlayan çözüm havasının bu kadar kuvveli olduğu bir dönemde böyle bir olayın yaşanması "Gizli eller çözümü istemiyor" dedirtti.

Bu arada Hükümet cephesinden Hakkari'de yaşanan terör saaldırısına ilişkin ilk tepki Terör Alt Komisyonu Başkanı Ak Parti Amasya Milletvekili Naci Bostancı'dan geldi.

"GİZLİ VE AHLAKSIZ ELLERE PRİM VERİLMEMELİ"

Terör Alt Komisyonu Başkanı Naci Bostancı tepkisini şu sözlerle dile getirdi:

"Olumlu yönde yapılan çalışmaları böyle bloke ediliyor. Ne zaman çözüm  konuşulsa hemen böyle bir olay yaşanıyor." diyen Bostancı "bugün yaşananlar da teröre çözüm çabalarının konuşulduğu bir zamanda yaşandı. Kamuoyu bu gizli ve ahlaksız ele prim vermemeli." uyarısında bulundu.

"Şehitlerimizi coşku ve acı içinde kalldıracağız. Ama bu barış süreci zarar görmemeli." sözleri ile kamuoyunun tahriklere kapılmaması gerektiği uyarısında da bulundu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali