“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 31 Mayıs 2012, Perşembe 21:12 tarihinde eklendi. 685 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dünya Basın Günü

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Fikret Dişlioğlu, ''Basın Yayın organları kamuoyuna bilgiyi aktaran en önemli araçtır'' görüşlerini bildirdi.
Dünya Basın Günü Edirne İl Müdürü Dişlioğlu, ''Dünya Basın Özgürlüğü Günü'' nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilerin görevlerini yerine getirirken bazı engellerle karşılaştıklarını belirtti.
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün basın mensuplarının çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yaptığını ifade eden Dişlioğlu, şunları kaydetti:
''Basın Yayın organları kamuoyuna bilgiyi aktaran en önemli araçtır. Genel müdürlüğümüz gazetecilerin görevlerini yaparken karşılaştıkları sorunların çözümüne yönelik çalışmalarını sürdürmektedir. Edirne'de kuruluş ve yapılanma çalışmalarının tamamlanmasının ardından gece gündüz demeden Edirne'ye ve Edirneli gazetecilerin çalışmalarına katkı sağlama gayreti içinde olacağız. Başta kentimizde çalışan gazeteciler olmak üzere tüm basın mensuplarının Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü kutlarım.

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali