“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 31 Mayıs 2012, Perşembe 21:02 tarihinde eklendi. 1281 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Müezzinoğlu : Etik ve ahlâki değil

MÜEZZİNOĞLU : CHP İLÇE BAŞKANI KİMİN İHALE PEŞİNDE KOŞTUĞUNU ANLAMAK İSTİYORSA ETRAFINA BAKSIN.
Müezzinoğlu : Etik ve ahlâki değil
 
Müezzinoğlu: Etik ve ahlâki değil

CHP İlçe Başkanı Yakup Atalay geçtiğimiz Çarşamba günü düzenlediği basın toplantısında, Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’nun inşaat ihalesi ile ilgili olarak ortaya attığı iddialar üzerine kısa bir yazılı açıklama yapan AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu “Böyle bir davranışı siyaseten etik ve ahlâki bulmadığımı vurgulamak istiyorum. CHP İlçe başkanı kimin ihale peşinde koştuğunu anlamak istiyorsa etrafına baksın” dedi.

(YAKUP ATALAY)

NE DEMİŞTİ?

“ Uzunköprü meslek yüksek okulu inşaatının tamamlanması için açılacak olan 6,5 milyonluk inşaatın yapım ihalesinin AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi müteahhit Nesim İba ve Erkan Bakır'a Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu tarafından verdirileceği haberleri doğru mudur?”

MÜEZZİNOĞLU

NE DEDİ?

“CHP Uzunköprü İlçe Başkanı Sayın Yakup Atalay yerel gazetelerde Uzunköprü Meslek Yüksekokulu’nun 6.5 milyon TL’lik ihalesi ile ilgili olarak adımı kullanarak ithamlarda bulunmuştur.

Öncelikle siyaseten böyle bir davranışı etik ve ahlaki bulmadığımı ifade etmek istiyorum.

6.5 milyon TL’lik kaynağın çıkışı ile ilgili olarak Kamuoyundan aldığım teşekkürleri sayın CHP li ilçe başkanından beklemiyorum ancak bu söylemi etik ve ahlaki bulmadığımı bir defa daha vurgulamak istiyorum. CHP ilçe başkanı kendi etrafına dikkatlice baktığında ihalalerin peşinde kimlerin koştuğunu açık seçik görecektir.”

 

 

batıpostası

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali