“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 28 Mayıs 2012, Pazartesi 23:26 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akparti Gençlik Kolları Bugün Alperenlerdeydi

Akparti Edirne Gençlik kolları Alperen Ocakları Edirne Şubesi'ni ziyaret etti.
Akparti Gençlik Kolları Bugün Alperenlerdeydi  
      Akparti Edirne Gençlik kolları Başkanı Hakan Çalışkan ve beraberindekiler Alperen Ocakları Edirne Şube Başkanı Alpaslan Cankaloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundular.

Alpaslan Cankaloğlu tarafından karşılanan heyet ülke gençliği hakkında karşılıklı fikir alışverşinde bulundular.

Ziyaretten mutluluk duyduklarını belirten Edirne Alperen Ocakları Başkanı Alpaslan Cankaloğlu;

"Komşuluk ilişkilerinin iyice azaldığı, milli ve manevi değerlerin kurumaya yüz tuttuğu, gençlerimizin batı emperyalizminin etkisi altında kaldığı günümüzde ocaklarımıza büyük görevlerin düştüğünün farkındayız. Bizlerde bu durumu görerek çalışmalarımızı o yönde devam ettiriyoruz.Hedef kitlemiz olan gençliği ülke konularında hassas, milli ve manevi yönden donanımlı, madde bağımlılığından uzak bir gençlik haline getirmeye çalışıyoruz.Alperen Ocakları dün olduğu gibi bugün de milletimizin duygu ve düşüncelerinin tercumanı olmaya devam etmektedir.Bizler şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'ndan öğrendiğimiz üzre doğruya doğru, yanlışa yanlış diyen bir teşkiların mensuplarıyız.Bizler doğal, naturel, hormonsuz bir yapıyız ve asla kıt, bağnaz ve basmakalıp düşünceler içerisinde değiliz". dedi.


"Alperen Ocakları'nın hakikaten çok güzel işler ve faaliyetler yaptığını söyleyen Akparti Edirne Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan Alperen Ocakları'nı ilgiyle takip ediyoruz". dedi.


" Bizler de Edirne'de bulunan kamu birimleri, sivil toplum kuruluşları, vakıf ve dernekleri ziyaret ediyoruz bu ziyaretlerimizin bir durağı olarak ta Alperen Ocakları'nı ziyaret etmiş bulunmaktayız.Burada bulunaktan oldukça mutluyuz." dedi.

Çalışkan, Cankaloğlu'nun şahsinda Edirne'de güzel işlere imza atan bütün Alperenleri kutladı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali