“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 27 Mayıs 2012, Pazar 22:54 tarihinde eklendi. 1424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

TAEKWONDOCU’ LARDAN BÜYÜK BAŞARI

Taekwondocularımız 23-27 Mayıs tarihlerinde HATAY ilinde düzenlenen okullar arası GENÇLER Türkiye Taekwondo Birinciliğinden Edirne’ ye bir gümüş birde bronz madalyayla döndüler.
TAEKWONDOCU’ LARDAN BÜYÜK BAŞARI  

 

 

 

 

 

        

 

         İl Birincilerinin yarışması sebebiyle şampiyonların maçı olarak değerlendirilen okullar arası Gençler Türkiye Birinciliğinde 68 kg Genç Erkekler kategorisinde İsmail Can MERİÇ Türkiye 2. si, +68 kg Genç Bayanlarda Ayşe ASMA Türkiye 3. sü oldular.

 

         Edirne’ ye Türkiye 2.liğini getiren İsmail Can MERİÇ, Edirne İlhami Ertem Lisesi, Ayşe ASMA ise Uzunköprü Muzaffer Atasay And. Lisesi öğrencisi. Okullarını temsilen önce  Edirne’ de yapılan seçmelerde il birincisi olan sporcular ardından Hatay’ da yapılan Türkiye Birinciliğinde Edirne’ ye çok önemli bir başarı kazandırdılar.

 

 

 

Taekwondo’ da Metin EŞME Klasiği 

 

         6. Dan Milli Taekwondo antrenörü Metin EŞME’ nin sporcusu olan İsmail Can MERİÇ önceki önemli başarılarına bir yenisini daha ekledi. Daha öncede 3 kez Türkiye Şampiyonu, 2 kez Türkiye üçüncüsü 3 kez uluslar arası turnuva şampiyonu olan MERİÇ, yine iyi bir performans göstererek aynı gün içinde 4 maç kazandı ve finale çıktı. Final müsabakasında İzmir’li rakibine sayı ile yenilen MERİÇ başarılarına birde Türkiye 2. liği ekledi. Final maçından sonra basına Türkiye 2. liğini değerlendiren İsmail Can MERİÇ şunları söyledi “ 6 yaşından beri, yani 11 yıldır Metin Hocamın öğrencisiyim, artık birbirimizi o kadar iyi tanıyoruz ki hiç konuşmadan da anlaşabiliyoruz. Maçta çoğu kez hocamla sadece göz göze gelerek taktik alıyorum. Ayrıca salonun neresinde olursa olsun onun varlığını hissetmek bana güç veriyor, onun çok iyi bir taktisyen olduğunu biliyorum, maçı hemen çözüp ona göre taktik vererek işimi çok kolaylaştırıyor. O bana bende ona güveniyorum, önce onun sonra bize destek verenlerin yüzünü kara çıkarmadığım için çok mutluyum.”    

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : spor metin eşme
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali