“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 20 Mayıs 2012, Pazar 14:36 tarihinde eklendi. 781 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bukadarına pes : Deccal değil, Mars'a ışınlanan ilk Kronotmuş!

Boşuna doğum sertifikasına kafayı takmamışlar!
Bukadarına pes : Deccal değil, Mars'a ışınlanan ilk Kronotmuş! Şaka gibi gelecek ama değil. Şimdi vereceğimiz haber, ABD'de gayet ciddi haber kaynaklarında işlendi. Dalga geçildi ama gene de kamuoyuna duyruldu. Çünkü konuyla ilgili olarak Beyaz Saray'dan resmi açıklama geldi.

İddia şu:

Andrew D. Basiago ve William Stillings adındaki iki hükümet görevlisi, yıllardır kimliklerini saklamak zorunda kalmış birer zaman gezgini yani 'Kronot' olduklarını açıkladılar. (Kronos ve astronot kelimelerinin birleşmesinden türeyen)

Bitmedi.

ABD Başkanı Obama ile Pentagon'un teknoloji ayağı olan DARPA'nın tepesindeki isim Regina Dugan'ın da birer zaman gezgini olduğunu iddia ettiler.

Basiago'ya göre DARPA tarafından 1970'lerde Pegasus Projesi adı altında bir zamanda seyahat projesi geliştiriliyor. Obama ve Dugan o sırada Mars'a çok gizli bir teleportasyon tekniği ile seyahat edecek 10 gencin arasında, Kaliforniya'da "Mars sınıfında" eğitiliyorlar! O zamanlar 19 yaşında olan Obama, "Barry Soetero" adıyla biliniyor. Soetero, yani Obama, iki kere Mars'a gidiyor.

Peki Mars'a giden genç Obama'nın görevi ne?

Uzaydan gelecek tehlikelere karşı CIA, Mars'ta bir savunma üssü kurmak istiyor. Bunun için de Marslılar ile irtibata geçilmesi gerekiyor. ("Marslı insan ve hayvanlar ile temas kurmak")

 

2012'ye layık, hayal gücünü zorlayan bir senaryo ile karşı karşıyayız.

 

ABD basını Başkan Obama'nın 8 Ocak 2011 tarihinde Atlantis'in uzaya gönderilmesi ile ilgili yaptığı açıklamayı da, konuyla ilgili dalga geçmek amacıyla haberin sonunda vermişler. Ne demiş o konuşmada, Obama?

 

" And I have tasked the men and women of NASA with an ambitious new mission: to break new boundaries in space exploration, ultimately sending Americans to Mars. I know they are up to the challenge – and I plan to be around to see it."

 

Yani:

 

"NASA çalışanlarına iddialı yeni bir görev verdim: Uzay keşfinde yeni sınırları aşmak, nihayetinde Amerikalıları Mars'a yollamak. Eminim ki bu zorlu görevin üstesinden gelecekler - ve bunu görmek için etrafta olmayı planlıyorum"

 

Unutmadan...

Beyaz Saray yetkilileri resmi bir açıklama ile tüm iddiaların gerçek dışı olduğunu söylediler

 

 

 

 

 

iyibilgi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER : deccal mars
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali