“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 10 ARALIK 2010, Cuma 18:33 tarihinde eklendi. 2094 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PANKOBİRLİK SÜLOĞLU SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI

- Edirne'nin Süloğlu ilçesinde Pankobirlik Satış Mağazası açıldı. Pankobirlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Alpullu Pancar Üreticileri Kooperatifi Başkanı Ramis Özgen, törende yaptığı konuşmada, pancar üreticilerine hizmetlerinin artarak devam ettiğini söyledi.
PANKOBİRLİK SÜLOĞLU SATIŞ MAĞAZASI AÇILDI  Domurcalı Köyü'nde açacakları petrol istasyonunda ortaklarına motorin dağıtmaya başlayacaklarını ifade eden Özgen, satın alınan 5 adet tankerin şu anda imalat aşamasında olduğunu belirtti.
     Geçen yıl Havsa'da kurdukları tohum eleme ve hazırlama tesisinde deneme tohumluk üretimini başarıyla yaptıklarını anlatan Özgen, şöyle devam etti:
     ''Bu sezonda tohumluk üretim alanımızı 5 bin dekara çıkartarak 2bin ton tohumluk üretmeyi planlamaktayız. Son olarak damızlık büyükbaş hayvan çiftliği kurarak ortaklarımızın damızlık ihtiyacını uygun şartlarda karşılamayı planlıyoruz. bunun için fizibilite çalışmalarımız devam etmekte olup uygun yer bulduğumuz gibi proje uygulamaya başlayacaktır.''
     Süloğlu satış Mağazası hakkında da bilgi veren Özgen, mağazanın Kırklareli, Edirne, Lalapaşa ve Havsa'nın bazı köylerinin de bulunduğu 22 köydeki 2523 ortağa hizmet vereceğini bildirdi.
     Süloğlu Belediyesinden satın aldıkları eski hizmet binasını yıkarak modern bir hizmet binası ve depo yaptıklarını anlatan Özgen, 592 metre karelik alan üzerine kurulmuş 9 metre yüksekliğindeki 250 bin liraya mal olduğunu sözlerine ekledi.
     Konuşmanın ardından Süloğlu Kaymakamı Şeref Albayrak, Süloğlu belediye başkanı Erol Atik ile Özgen mağazanın açılışını yaptı.
a.a ajans

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali