“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Mayıs 2012, Salı 11:14 tarihinde eklendi. 565 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bitlis ve Siirt'te PKK'ya Ağır Darbe

Bitlis ve Siirt'te PKK'ya Ağır Darbe Bitlis ve Siirt kırsalında güvenilk güçleriyle PKK'lı gruplar arasında çatışma çıktı.
Bitlis ve Siirt'te PKK'ya Ağır Darbe Bitlis'te görev yapan güvenlik güşleri Tatvan'ın Yediören köyünde başarılı bir operasyon gerçekleştirdi. Söz konusu operasyonda güvenlik güçleriyle çatışmaya giren 2'si kadın 5 PKK'lı ölü ele geçirildi.

Operasyonla ilgili Bitlis Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Tatvan'ın Yediören Köyü kırsalında dün arama tarama faaliyeti yapan güvelik güçlerinin bir grup PKK'lı teröristle karşılaştığı belirtildi.

Açıklamaya göre 'Teslim ol' çağrısına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2'si kadın 5 PKK'lı öldü.

Bölgede operasyonlar devam ediyor.

SİİRT'TE DE 3 PKK'LI ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Siirt kırsalında görev yapan polis ve jandarma özel harekat timlerinden oluşan güvenlik güçleri de dün 3 PKK'lıyı etkisiz hale getirdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Siirt Valisi Musa Çolak, yapılan istihbarat sonucu merkez Kalender Dağı bölgesinde PKK'lı teröristlerin bulunduğunun belirlendiğini belirterek bölgeye jandarma ve polis özel harekat timlerinin müşterek operasyon düzenlediğini söyledi.

Çıkan çatışmada 3 PKK'lının silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini belirten Vali Çolak, "Güvenlik güçlerimizde herhangi bir kayıp ve yaralanma olmamıştır. Halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla operasyonlar devam ediyor" dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali