“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Mayıs 2012, Salı 11:12 tarihinde eklendi. 632 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

28 Şubat Soruşturmasında 4. Dalga

28 Şubat Soruşturmasında 4. Dalga 28 Şubat soruşturması kapsamında yeni bir operasyon başlatıldı. 20'ye yakın asker için gözaltı emri var.
28 Şubat Soruşturmasında 4. Dalga Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı, bu sabah bir ekiple Erzincan'a geldi. Merkez Komutanlığı'ndan aldığı askeri personelle birlikte Tümgeneral Berkay Turgut'un kaldığı lojmana gitti. Tümgeneral Turgut'un lojmanında 28 Şubat soruşturması kapsamında arama başlatıldı.

11. MOTORLU PİYADE TUGAYI'NDA ARAMA

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü 28 Şubat Soruşturması kapsamında Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'nda arama yapılıyor.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekilliği'nin yürüttüğü soruşturma kapsamında 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na geldi. Ekiplerin sabah saatlerinde başladığı arama çalışmaları devam ediyor.

EMEKLİ TÜMGENERAL GÖZALTINDA

Özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği tarafından yürütülen 28 Şubat Soruşturması kapsamında, İzmir'de emekli bir tümgeneral gözaltına alındı.

ERGENEKON SANIĞI 28 Şubat'TAN GÖZALTINDA

28 Şubat operasyonunun dördüncü dalgasında, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde T.V.A. (43) gözaltına alındı.

Şüphelinin daha önce Gölcük Donanma Komutanlığı'nda sivil memur olarak çalıştığı, ayrıca Ergenekon davasını tutuksuz sanıklarından olduğu belirtildi. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, şu anda şüphelinin evinde arama yapıyor.

Bilişim uzmanlarını da katıldığı aramada, T.V.A.'nın bilgisayarına el koyuldu. Şüphelinin önce İzmir'e, oradan da uçakla Ankara'ya gönderileceği öğrenildi.

EMEKLİ KORGENERAL GÖZALTINDA

28 Şubat soruşturması kapsamında İzmir'de, emekli Korgeneral Ç.T. gözaltına alındı.

Başsavcı Vekilliği'nin talimatı üzerine sabahın erken saatlerinde harekete geçen İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ç.T.'nin Karaburun ilçesindeki evine gitti. Arama kararıyla eve giren polislerin aramasının şu saatlerde tamamlanacağı ve şüphelinin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüleceği öğrenildi.

ARINÇ: BİR AN EVVEL SONUÇLANMALI

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 28 Şubat soruşturmasına ilişkin, "Demek ki soruşturma devam ediyor. Bir an evvel iddianame varsa iddianamenin ortaya çıkması veya eğer takipsizliğe bağlanacaksa bir takipsizlik kararının bir an önce sonuçlandırılmasını ben şahsen bir hukukçu olarak da bir siyasetçi olarak da arzu ederim" dedi.

ADALET BAKANI: BEKLİYORUZ

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, 28 Şubat soruşturmasının, soruşturma savcılarının dosyanın ihtiyaçlarına göre takip ettikleri bir süreç olduğunu belirterek, "Sürecin sonunu sabırla izlemeye devam edeceğiz" dedi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali